Laptop with OutSystems

Tech Stack Moderniseren

Future-proof jouw business

Het is tijd om echte bedrijfswaarde te leveren

Blijf niet achter op uw concurrentie vanwege de opbouw van legacy, kennis die weggaat en meer; moderniseer je tech-stack

In het huidige digitale tijdperk hebben veel bedrijven moeite om bij te blijven met de snel evoluerende technologische trends. Herkent jouw organisatie zich in een van de volgende kwesties?

  • Je hebt teamleden met specialistische kennis die bijna met pensioen gaan. Door hun vertrek zal een gebrek aan kennis ontstaan ā€‹ā€‹die moeilijk op te vullen is.
  • U merkt dat uw concurrenten de kracht van nieuwe technische oplossingen benutten om een concurrentievoordeel te behalen.
  • U heeft te maken met een toenemend aantal verouderde systemen die u vertragen, tegenhouden en de operationele kosten verhogen.

Als je instemmend hebt geknikt met een of meer van de bovenstaande punten, kan jouw bedrijf aanzienlijk profiteren van je tech stack moderniseren. Wij zijn er om je te begeleiden. Op deze pagina vind je veel informatie over het moderniseren van je tech stack, maar uiteraard helpen en begeleiden wij je graag persoonlijk. Aarzel niet om contact op te nemen.

Samantha Verkouteren

Contact Samantha

Nu beschikbaar

Waarom je tech stack moderniseren?

Je tech stack moderniseren lost niet alleen deze directe problemen op, maar bereid jouw bedrijf ook voor op de toekomst.

Concurrentie voordeel:

In de snelle wereld van vandaag is het innoveren of ten onder gaan. Blijf voorop met geavanceerde technische oplossingen die de efficiƫntie verbeteren, betere besluitvorming mogelijk maken en superieure klantervaringen stimuleren.

Legacy Systeem Revisie:

Door verouderde technologieĆ«n achterwege te laten, worden de kosten en complexiteit van het onderhoud van legacy systemen verminderd. Het minimaliseert ook de beveiligingsrisico’s die gepaard gaan met verouderde software.

Kennisbehoud:

Moderne technologieĆ«n zijn intuĆÆtief, goed gedocumenteerd en door de gemeenschap aangestuurd. Het vertrek van een medewerker betekent niet langer het verlies van kritische kennis van het systeem.

Misschien is low-code de oplossing voor vervanging van jouw legacy systeem. Laten we een test doen!

In 3 weken (bijna) zelf een low-code applicatie bouwen

In 3 weken (bijna) zelf een low code applicatie bouwen

Een low code applicatie bouwen met OutSystems. Is dat nou coderen, of juist configureren? Daarover ging een discussie aan de programmatafel van het waterschap Vechtstromen. Breder ging dit gesprek over een nieuwe OutSystems app die het waterschap in eigen beheer heeft gebouwd, met ondersteuning van LINKIT. Het waterschap is zeer enthousiast over zowel het resultaat als het werkproces en dat heeft alles te maken met de unieke eigenschappen van OutSystems.

Lees meer

Cases over tech stack moderniseren

Onze klanten

Ontdek hoe LINKIT helpt bij het navigeren door de technologische evolutie

Als toonaangevende leverancier van IT-oplossingen zijn wij gespecialiseerd in het helpen van bedrijven om hun technologielandschap nieuw leven in te blazen. Ons team van professionals heeft een staat van dienst in het effectief begeleiden van bedrijven naar moderne technische oplossingen die geschikt zijn voor hun specifieke behoeften.

  • Op maat gemaakte IT-roadmap: we creĆ«ren een op maat gemaakte roadmap voor jouw technologische transformatietraject, waarbij we jouw unieke zakelijke uitdagingen, doelstellingen en tijdlijn in gedachten houden.
  • Kennis overdracht: wij zorgen voor de kennisoverdracht, trainen het team op nieuwe systemen en behouden tegelijkertijd de kennis van het vertrekkende personeel.
  • Doorlopende ondersteuning: onze relatie eindigt niet bij de implementatie. We bieden uitgebreide ondersteuning na de implementatie om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe systemen soepel en veilig werken.

Klaar om je tech stack te moderniseren?

Laat verouderde technologie je niet tegenhouden. Het is tijd om de toekomst in te springen en uw zakelijke potentieel te transformeren.

Neem contact op met onze experts voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ontdek hoe wij u kunnen helpen uw verouderde systemen te vervangen door innovatieve, schaalbare en veilige technologieƫn. Maak het toekomstbestendig en breng de vonk in uw IT terug met LINKIT.

Book a free consultation

Samantha Verkouteren

Contact Samantha

Nu beschikbaar