Laptop with OutSystems

Tech Stack Moderniseren

Future-proof jouw IT-landschap

Het is tijd om echte bedrijfswaarde te leveren

Blijf niet achter op concurrentie vanwege de opbouw van legacy, kennis die weggaat en meer. Moderniseer je tech-stack!

In het huidige digitale tijdperk hebben veel bedrijven moeite om bij te blijven met de snel evoluerende technologische trends. Herkent jouw organisatie zich in een van de volgende kwesties?

  • Je hebt teamleden met specialistische kennis die bijna met pensioen gaan. Door hun vertrek ontstaat een gebrek aan kennis ā€‹ā€‹die moeilijk op te vullen is.
  • Je merkt dat concurrenten de kracht van nieuwe technische oplossingen benutten om concurrentievoordeel te behalen.
  • Je hebt te maken met een toenemend aantal verouderde systemen die jouw organisatie vertragen, tegenhouden en de operationele kosten verhogen.

Als je het eens bent met de bovenstaande punten, kan jouw bedrijf aanzienlijk profiteren door je tech stack te moderniseren. Wij zijn er om je te begeleiden. Op deze pagina vind je veel informatie over het moderniseren van je tech stack, maar uiteraard helpen en begeleiden wij je graag persoonlijk. Aarzel niet om contact op te nemen.

Samantha Verkouteren

Contact Samantha

Nu beschikbaar

Waarom je tech stack moderniseren?

Je tech stack moderniseren lost niet alleen deze directe problemen op, maar bereid jouw bedrijf ook voor op de toekomst.

Concurrentie voordeel:

In de snelle wereld van vandaag is het innoveren of ten onder gaan. Blijf voorop met geavanceerde technische oplossingen die de efficiƫntie verbeteren, betere besluitvorming mogelijk maken en superieure klantervaringen stimuleren.

Legacy Systeem Revisie:

Door verouderde technologieĆ«n achterwege te laten, worden de kosten en complexiteit van het onderhoud van legacy systemen verminderd. Het minimaliseert ook de beveiligingsrisico’s die gepaard gaan met verouderde software.

Kennisbehoud:

Moderne technologieĆ«n zijn intuĆÆtief, goed gedocumenteerd en door de gemeenschap aangestuurd. Het vertrek van een medewerker betekent niet langer het verlies van kritische kennis van het systeem.

Misschien is low-code de oplossing voor vervanging van jouw legacy systeem. Laten we een test doen!

In 3 weken (bijna) zelf een low-code applicatie bouwen

In 3 weken (bijna) zelf een low code applicatie bouwen

Een low code applicatie bouwen met OutSystems. Is dat nou coderen, of juist configureren? Daarover ging een discussie aan de programmatafel van het waterschap Vechtstromen. Breder ging dit gesprek over een nieuwe OutSystems app die het waterschap in eigen beheer heeft gebouwd, met ondersteuning van LINKIT. Het waterschap is zeer enthousiast over zowel het resultaat als het werkproces en dat heeft alles te maken met de unieke eigenschappen van OutSystems.

Lees meer

Cases over tech stack moderniseren

Onze klanten

Lidl Nederland Logo
ASML Logo

LINKIT helpt bij het navigeren door de technologische evolutie

Als vertrouwd IT-partner zijn wij gespecialiseerd in het helpen van bedrijven om hun technologielandschap nieuw leven in te blazen. Ons team van professionals heeft een staat van dienst in het effectief begeleiden van bedrijven naar moderne technische oplossingen die geschikt zijn voor hun specifieke behoeften.

  • Op maat gemaakte IT-roadmap: we creĆ«ren een op maat gemaakte roadmap voor jouw technologische transformatietraject, waarbij we jouw unieke zakelijke uitdagingen, doelstellingen en tijdlijn in gedachten houden.
  • Kennis overdracht: wij zorgen voor de kennisoverdracht, trainen het team op nieuwe systemen en behouden tegelijkertijd de kennis van het vertrekkende personeel.
  • Doorlopende ondersteuning: we bieden uitgebreide ondersteuning na de implementatie om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe systemen soepel en veilig werken.

Klaar om je tech stack te moderniseren?

Wil je aan de slag om jouw IT-systems te moderniseren? Of ben je op zoek naar een onafhankelijke partij die bekijkt waar optimalisatie kansen liggen? Neem contact met ons op en vertel ons jouw verhaal.

Book a free consultation

Samantha Verkouteren

Contact Samantha

Nu beschikbaar