Order to cash automation

Legacy vervangen met low-code

Compleet nieuw systeem of laag bovenop bestaande applicatie

Snel nieuwe functionaliteit en processen automatiseren

In een tijd waar de eisen van bedrijven steeds hoger zijn en er minder tijd is voor oplossingen, weegt het anker van een legacysysteem steeds zwaarder. Vaak zijn het systemen met hoge kosten, verouderen ze snel en wordt het steeds moeilijker om mensen te vinden die de systemen nog kunnen onderhouden. Hoe langer je wacht met de overstap naar moderne op maat gemaakte IT-systemen, hoe meer achterstand je opbouwt.

De overheid en logistiek zijn bij uitstek sectoren waar het probleem van legacy software hard wordt gevoeld. LINKIT heeft ruime ervaring met het vervangen van een Transport Management Systeem (TMS) met Low-code. Uniek aan low-code is de mogelijkheid om een nieuwe laag te bouwen bovenop het bestaande legacy systeem. Hierdoor is mogelijk om snel nieuwe functionaliteit te leveren aan je gebruikers, processen te automatiseren en je nieuwe (TMS)-systeem te integreren met andere kernapplicaties. Terwijl dit allemaal al werkt kun je het oude legacysysteem ‘onder de motorkap’ gefaseerd afbouwen.

Omid Darroudi

Contact Omid

Nu beschikbaar

Een supermarkt voor supermarkten bouwen in low-code

Een Proof of Concept voor een app om eenvoudig nieuwe producten aan te vragen

Een supermarkt voor supermarkten bouwen in low-code

Net zoals consumenten hun producten online kopen, moeten ook supermarkten hun producten ergens inkopen of aanvragen. Vaak gebeurt dit centraal. De keten is dan zo georganiseerd dat elk land zijn producten bij het hoofdkantoor van de supermarkt bestelt. Een Duitse supermarktholding vroeg LINKIT onlangs om een PoC (Proof of Concept) te bouwen om een betere manier van bestellen te valideren. De vraag daarbij: is het mogelijk om met een eenvoudige webapp direct producten uit een catalogus te bestellen, waarbij de meeste gevraagde gegevens al automatisch worden ingevuld? Zo kan iedere supermarktkoper makkelijk kiezen uit alle mogelijke producten die de keten te bieden heeft. Een supermarkt voor de supermarkt dus.

Lees meer

Klanten die we helpen innoveren

Tips die je vandaag nog helpen

Benieuwd naar order to cash automation?

We vertellen je graag over de mogelijkheden van order to cash automation en laten je zien hoe het voor jouw organisatie van waarde is.

Boek een sessie op maat

Omid Darroudi

Hoe kan ik je helpen?

Nu beschikbaar