market finance IT

Finance & Insurance

Blijf concurrerend door digitale innovatie

Trends in finance en insurance

Er vinden veel veranderingen plaats in de financiële sector. Organisaties beginnen met de adoptie van digitale technologieën om klantbelevingen te verbeteren, operationele processen te stroomlijnen en efficiëntie te vergroten. Dit omvat de uitbreiding van online bankieren, digitale betalingen, het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) en blockchain voor financiële diensten. Blijf concurrerend en omarm de nieuwste digitale financiële technologieën, begin nu uw transitie met low-code.

Low-code voor de financiële sector

Low-code is de oplossing voor de financiële sector om snel te innoveren en te voldoen aan veranderende klantbehoeften. Ook versnelt de technologie processen en vermindert kosten in de verzekeringssector. Bijvoorbeeld, met low-code is het eenvoudig om mobiele apps te ontwikkelen voor gepersonaliseerde en digitale financiële ervaringen. Bovendien automatiseer je complexe back-end processen met low-code. Belangrijke processen die u helpen operationele kosten te verlagen. Voor het gebruik van low-code binnen de financiële sector zagen we eerder de volgende toepassingen en oplossingen:

Low-code retail app

Workflow Management

Maak jouw operatie sneller en meer efficient door herhalende taken te automatiseren. Lees hier meer over workflow management.

Contract administratie

Verbeter de efficiëntie van contractbeheer, verminder handmatige fouten, en krijg een beter inzicht in contractuele verplichtingen.

Klantportaal

Maak klantvriendelijke applicaties voor verschillende doelgroepen en verhoog tevredenheid. Lees hier meer over klantportalen.

Icon Customer Portal

Schade afhandeling

Automatiseer risicobeoordeling en schadeafhandeling om sneller claims te verwerken en nauwkeurig af te handelen. Lees hier meer over 4SURE.

Low-code helpt in finance en assurantie:
– Met het vervangen en verbeteren van processen
– Door het versnellen van digitale innovatie
– Die veel applicaties en maatwerk nodig hebben
– Om snel in te spelen op nieuwe marktontwikkelingen

Software voor low-code

Binnen de low-code markt bestaan veel verschillende platformen. Vanuit onze LINKIT kennis squads werken we met de twee leiders in de markt voor enterprise low-code, Mendix & OutSystems.

Mendix

Met Mendix als low-code platform breng je IT & Business dichter bij elkaar. Door de intuïtieve interface en visualisatie laat je ‘niet technische’ mensen ook werken in Mendix waardoor je ze echt meeneemt in het ontwikkelingsproces. Daarnaast is Mendix een platform waarmee je cloud-native applicaties op laat draaien en eenvoudig integreert met externe systemen. Lees hier meer over Mendix.

Mendix Retail

OutSystems

Het OutSystems platform focust zich op pure low-code functionaliteiten, oftewel: High-Performance low-code. Softwaredevelopers zijn flexibel om eigen code toe te voegen, en complexe applicaties zonder beperkingen uit te breiden. Daarnaast ontwikkel je in razend tempo door de hoge productiviteit en herbruikbare onderdelen. Lees hier meer over Outsystems.

OutSystems retail

Discovery scan

Ben je op zoek naar software die aansluit bij jouw business behoefte? Met onze discovery scan brengen we jouw IT-behoefte in 5 dagen in kaart. De scan is jouw startpunt voor een succesvolle low-code reis.

Discovery scan low-code

LINKIT als low-code partner in finance

Overweeg je low-code om digitaal te innoveren als retailer? Of ben je op zoek naar een partner die je helpt met ontwikkelen en ondersteunen? Het hebben van een low-code partner zorgt voor een frisse blik in jouw organisatie. Jouw voordelen van het samenwerken met LINKIT zijn:

  • We begrijpen jouw vraag en dagen jou uit om de slimste oplossing te ontwikkelen
  • Werken met onze ervaren low-code squads van 80+ developers, waarvan maar liefst 5 MVP’s
  • Snel en flexibel werken aan jouw ontwikkelingsvraag
  • LINKIT is bekroond tot beste softwareontwikkeling werkgever door Computable. Je werkt altijd met blije consultants!
LINKIT low-code partner in retail

Deze low-code projecten deden we eerder

Finance en assurance klanten die we helpen voorop te blijven

Aegon Logo
Insinger Gilissen

Klaar om te versnellen met low-code?

Wil je aan de slag met low-code en je vraagt je af welk platform het beste past? Of ben je op zoek naar een innovatieve kijk op jouw bestaande applicatielandschap? Neem contact met ons op en vertel ons jouw verhaal.

Omid Darroudi

Omid Darroudi