Start jouw carrière in IT met een LINKIT traineeship

Stel je voor dat jij in 1 jaar groeit van net afgestudeerde, ambitieuze starter, tot Young Professional met concrete ervaring zowel binnen een team als op klantprojecten? Dit is de kern van onze IT-traineeships!

Met onze traineeships bieden wij jou the best of both worlds: Enerzijds een uitgebreid en intensief opleidingsprogramma, waarin je alles meekrijgt over het werk als Mendix developer, business & IT consultant of data engineer. Anderzijds bieden wij jou een uitdagende en volwaardige startersrol aan, in een enthousiast team met ervaren IT-specialisten. Je begint direct met een starters salaris en baangarantie na afloop van het traineeship.

Unlimited Possibilities

Je komt terecht in een professionele, toegankelijke en innovatieve omgeving waarin jij jezelf en je technische en soft skills in een korte tijd sterk kan ontwikkelen. Als kennis gedreven organisatie is onze missie om ‘unlimited possibilities’ te bieden om te evolueren, excelleren en inspireren. Dit is erop gericht om het mogelijk te maken het beste uit jezelf te halen en een sterke basis te leggen voor jouw carrière start.

Whatsapp met Britt en stel jouw vragen

Welk IT-traineeship past bij mij?

Wanneer je start aan jouw IT-carrière heb je veel vragen. Daar bovenop is er een groot aanbod aan verschillende traineeships. Hoe zorg je ervoor dat je de goede keuze maakt? En welk IT-specialisme of organisatie past het beste bij mij? Wij snappen jouw vragen helemaal. Stuur Britt een berichtje via Whatsapp en ze beantwoordt graag jouw vragen.