Urenregistratie systeem op maat

Urenregistratie Systeem

Efficiëntie op 1 en grip op kosten met een urenregistratie systeem.

Een urenregistratie systeem als oplossing

Een urenregistratie systeem helpt organisaties bij het beheren, analyseren en factureren van de tijd die medewerkers aan verschillende activiteiten besteden. Kies voor op maat gemaakte software waarmee je de uren nauwkeurig vastlegt en beheert.

Een urenregistratie systeem helpt je om arbeidskosten te beheren, facturering te automatiseren, projecten te volgen en de productiviteit te verbeteren. Krijg meer grip op de kosten en efficiëntie.

urenregistratie systeem

De belangrijkste aspecten van een urenregistratie systeem

Urenregistratie software op maat voor jouw bedrijf

Door urenregistratie software op maat krijg je een hoog niveau van flexibiliteit. Met een op maat gemaakt systeem stem je de software af op de unieke workflows en processen van jouw bedrijf. Het systeem kan eenvoudig worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw organisatie. Zo ook het instellen van aangepaste velden en rapportagefunctionaliteiten. De automatiseringsfuncties koppelen tijdregistratie aan taken en genereren moeiteloos rapporten en facturen. Met uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden krijg je inzicht in tijdgebruik, kostenanalyses en productiviteit.

Een op maat gemaakt systeem is ook schaalbaar. Door jouw urenregistratie systeem met low-code te bouwen ben je klaar om door te groeien met je bedrijf. Standaardsoftware, vaak goedkoper, groeit niet mee en valt op de lange termijn duurder uit. Met low-code groeit software met je mee waardoor je niet hoeft te migreren.

Gebruiksvriendelijke urenregistratie

Gebruikersgemak is belangrijk voor een verbeterde adoptie van de applicatie en het vergroot de kans dat jouw medewerkers hun uren invullen. Jouw systeem krijgt een logische interface en eenvoudige navigatie door de juiste design strategie. Samen met onze UX-designers kijken we naar wat het beste werkt voor jouw medewerkers. Voorkom dat medewerkers uren fout invullen of weken achtelopen met het invullen van hun uren. Daarnaast heb je de optie om de uren mobiel bij de te houden via een gebruiksvriendelijke app. Hiermee kunnen werknemers hun urenregistratie moeiteloos bijhouden, zelfs onderweg.

Een geïntegreerd en veilig systeem

Een urenregistratie systeem bouwen we met een low-code platform. Dit biedt integraties met diverse zakelijke software, waaronder boekhoudsystemen, CRM-platforms en projectmanagementtools. Hiermee kan je jouw gegevensstromen optimaliseren. Ook beveiliging en privacy is een belangrijk onderdeel. De gegevens van werknemers worden veilig bewaard en privacyrichtlijnen nageleefd. Jouw applicatie krijgt functionaliteiten om te voldoen aan wettelijke eisen met betrekking tot arbeidsuren, loonadministratie en rapportage. Hierdoor voldoe je altijd aan compliancevereisten.

Twijfel je of je een Standaard- of Maatwerk urenregistratie systeem nodig hebt?

Standaard versus Maatwerk Guide Screenshot

De aanpak om software voor een urenregistratie systeem te ontwikkelen

Met alleen de software ben je nog niet niet aangekomen op jouw einddoel. Laat onze consultants je helpen met het opzetten van de software voor jouw systeem en het onderhouden van de applicatie. Samen bouwen we verder aan echte digitale innovatie.

Consultancy

We helpen je om de de juiste keuze te maken voor de aanpak van het ontwikkelen van de software met een discovery scan.

Manufacturing icon 2

Ontwikkelen van software

Software op maat voor een urenregistratie systeem nodig? We ontwikkelen het allemaal op basis van jouw wensen.

Training & support

Applicatie gebouwd? Laat hem elke maand onderhouden door ons. We trainen jouw nieuwe developers.

Digital accessibility

Een partner voor urenregistratie software

Overweeg je een urenregistratie systeem als oplossing voor je bedrijf? Of ben je op zoek naar een partner die je kan helpen bij de ontwikkeling en ondersteuning ervan? Het hebben van een software partner brengt een frisse blik in jouw organisatie. Bij LINKIT werken we volgens het 4D-model: Dream-Design-Develop-Drive.

Eerst willen we jouw ontwikkelingsvraag goed begrijpen en samen onderzoeken we de slimste oplossing. Of we een Excel sheet kunnen ombouwen naar een app? Prima! Maar, laten we eerst onderzoeken voor welk probleem we een oplossing maken. Zo dagen we je uit om tot een slimmere oplossing te komen.

We bouwen daarna samen of zelf aan de oplossing. En ondersteunen en trainen je wanneer de applicatie is gebouwd. Als toegewijde partner werken we dagelijks samen met organisaties om applicaties te ontwikkelen en onderhouden.

Urenregistratie systeem consultants van LINKIT

Jouw voordelen
– We begrijpen jouw vraag en dagen jou uit om de slimste oplossing te ontwikkelen
– Je werkt samen met onze ervaren en internationale squad van +80 developers
– We werken snel en flexibel aan jouw ontwikkelvraag
– LINKIT is bekroond tot beste softwareontwikkeling werkgever door Computable.
Je werkt altijd met blije consultants!

Software projecten waar we eerder ontwikkelden

We werken elke dag samen met klanten aan het ontwikkelen en onderhouden van applicaties. Lees hieronder over de projecten die we eerder deden.

Software ontwikkelen doen we bij deze klanten

Lidl Nederland Logo

Een urenregistratie systeem nodig?

Ben je toe aan een op maat gemaakt urenregistratie systeem waarmee je meer controle krijgt over kosten en efficiëntie? Laat ons je helpen en ervaar de voordelen van een deskundige partner die je helpt bij het realiseren van jouw doelen. Samen zetten we de volgende stap naar een efficiënter en geoptimaliseerd proces.

Justin Bunnik

Justin Bunnik