Beheer je IoT apparaten

Internet of Things onder controle in één platform

Aan de slag met je IoT ecosysteem

Werken met IoT gaat niet vanzelf

De stap om IoT te omarmen en voor je organisatie te laten werken, wordt aan het begin soms spannend gevonden. Het is weliswaar onderdeel van je IT-strategie, maar vraagt specifieke kennis en kunde van een organisatie. Daar komt bij dat IoT devices het beste tot hun recht komen als alle data centraal op één plek verzameld en verwerkt kan worden. Het HIVE platform biedt uitkomst. Met twee componenten: de HIVE Baseline en de HIVE portal verbindt je IoT apparaten in je eigen cloud omgeving en beheer je eenvoudig alle (verschillende) IoT apparaten.

Samantha Verkouteren

Contact Samantha

Nu beschikbaar

Slimme parkeerplekken als oplossing voor FC Utrecht

Een ‘smart parking’ oplossing bouwen met Hive voor FC Utrecht

FC Utrecht Header

Slim parkeren is potentieel een ideale oplossing voor het mobiliteitsprobleem rond stadion Galgenwaard, thuisbasis van FC Utrecht. Door IoT-sensors toe te voegen aan de parkeervakken kun je zien of ze vol of leeg zijn én, nog veel belangrijker, een boekingssysteem toevoegen. Maar het kan ook de oplossing zijn voor het bredere mobiliteitsprobleem wat omliggende wijken ervaren op wedstrijddagen.

Lees meer

Benieuwd naar IoT?

We vertellen je graag over de mogelijkheden van het HIVE platform en kunnen je laten zien hoe het voor jouw organisatie en IoT ecosysteem van waarde kan zijn. Binnen een week.

Boek een sessie op maat

Samantha Verkouteren

Hoe kan ik je helpen?

Nu beschikbaar