Webinar: vooroplopen in de energietransitie met Low-code

Online
7 May 2024 15:00 - 16:00
Audax Renewables

De energiemarkt ondergaat momenteel een ongekende transformatie, gedreven door de noodzaak om te verduurzamen en de overgang naar hernieuwbare energiebronnen te versnellen. Als gevolg hiervan staan bedrijven voor de uitdaging om zich aan te passen aan deze nieuwe realiteit en hun bedrijfsmodellen te herzien om concurrerend te blijven.

In deze snel evoluerende markt is wendbaarheid en snelheid van cruciaal belang. Traditionele ontwikkelmethoden en standaard software voldoen niet aan de eisen van de moderne energiemarkt. Low-code ontwikkeling is een krachtig instrument om snel en flexibel te innoveren.

Met low-code platforms ontwikkel je op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten op de behoeften van klanten, met name in snel veranderende marktomstandigheden. Door de inzet van low-code boeken organisaties sneller resultaten tegen lagere kosten. Zo kan Audax Renewables voorop blijven lopen in de energietransitie. Audax Renewables maakt hiervoor gebruik van het low-code platform van OutSystems.

Inhoud van het webinar:

✔️ Hoe low-code ontwikkeling kan helpen om de uitdagingen van de energietransitie aan te gaan.
✔️
Verschillende use-cases van hoe je low-code inzet.
✔️
Tips en strategieën om wendbaarheid en innovatie te stimuleren in jouw organisatie.


Na de presentatie is er nog tijd voor een exclusieve Q&A-sessie met experts van LINKIT en Audax Renewables.

Dit exclusieve webinar wordt georganiseerd door LINKIT in samenwerking met Audax Renewables. Als leidende krachten in respectievelijk digitale transformatie en energietransitie bundelen wij onze krachten. We bieden inzicht in de dynamische verschuivingen binnen de energiemarkt. Ook laten we je zien hoe innovatieve technologieën zoals low-code ontwikkeling bedrijven kunnen helpen om voorop te blijven.

Leer onze experts kennen!

Kilian Hekhuis is OutSystems MVP (Most Valued Professional).
Hij is bij Audax verantwoordelijk voor het low-code platform van OutSystems. Kilian is ook één van de circa 100 OutSystems MVP’s wereldwijd. Deze prestigieuze titel erkent zijn uitzonderlijke bijdragen aan het OutSystems-platform, waarbij hij zijn diepgaande kennis en vaardigheden op het gebied van low-code ontwikkeling heeft gedeeld met de gemeenschap.

Orla Dijkink is bij LINKIT teamlead van het OutSystems expertise team en is ook OutSystems MVP. Orla heeft bijna 9 jaar ervaring met OutSystems en heeft al voor diverse klanten zoals ING, Movir en Dienst Onderwijs & Uitvoering gewerkt aan low-code projecten.