Dit evenement heeft al plaatsgevonden

OutSystems O11 naar ODC: Timing en Tactiek

LINKIT HQ, Rijnzathe 9
30 May 2024 15:00 - 18:00

Dompel jezelf onder in de wereld van OutSystems ODC tijdens ons exclusieve event. Ontdek wat ODC te bieden heeft en waarom het een game-changer is in de wereld van low-code ontwikkeling. We gaan dieper in op de voordelen van ODC, van snelle ontwikkeling tot naadloze integratie, en hoe het jouw organisatie kan transformeren.

Maar we kijken verder, we leggen ook uit waarom het soms beter is om nog even te wachten met overstappen naar ODC en wat de beste aanpak is voor een soepele transitie. Ons team van experts presenteert een gedetailleerd overstap stappenplan en roadmap, zodat je goed voorbereid bent op de reis naar ODC.

Mis deze unieke kans niet om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van OutSystems ODC en om jouw strategie voor digitale transformatie te versterken. Schrijf je nu in voor ons event en laat je inspireren door de toekomst van applicatieontwikkeling met OutSystems!

Tijdens dit event vertellen we je:

✔️ Wat de beste timing is om over te stappen, of om nog even te wachten
✔️
Hoe jij met ODC aan de slag kan in de vorm van een roadmap
✔️
Hoe de toekomst eruit ziet met ODC

Hoe ziet deze middag eruit? Check het programma hier vast:

  • Sezen de Bruijn: De toekomst met ODC | Hier bespreken we waarom je in de toekomst ODC zou willen gebruiken. We delen enkele inzichten uit de ODC-roadmap en bespreken hoe het toevoegen van ODC aan jouw IT-landschap eruit zou kunnen zien.
  • Anne Kreuger: Uitstellen of Overschakelen | Tijdens deze talk kom je erachter wanneer je beter kunt wachten of waneer het juist tijd is om over te stappen!
  • Orla Dijkink & Sezen de Bruijn: Stap voor stap naar ODC met de roadmap| Maak kennis met de roadmap van ODC, wanneer komt wat beschikbaar. Hierna ga je aan de slag met jouw eigen roadmap, hoe richt je die het beste in?

Leer onze experts kennen!

Sezen de Bruijn is Solution Architect bij OutSystems met een focus op architectuur, Techincal debt en kwaliteit.

Orla Dijkink is bij LINKIT teamlead van het OutSystems expertise team en is ook OutSystems MVP. Orla heeft bijna 9 jaar ervaring met OutSystems en heeft al voor diverse klanten zoals ING, Movir en Dienst Onderwijs & Uitvoering gewerkt aan low-code projecten. 

Anne Kreuger is een OutSystems ontwikkellaar bij LINKIT. Anne heeft 4 jaar ervaring met OutSystems en voor diverse klanten zoals Heineken en Stolt-Nielsen gewerkt aan verschillende projecten. Momenteel werkt ze aan een project voor Service2Fruit met het nieuwe OutSystems cloud-native platform ODC.