Cloud Computing

Zet cloud technologie succesvol in

Een introductie tot cloud

Cloud computing bestaat al meer dan een decennium. Cloudproviders zoals Microsoft met zijn Azure Cloud hebben de manier waarop organisaties omgaan met hardware en het beheer ervan drastisch veranderd. Het stelt organisaties in staat zich minder te richten op de infrastructuur en meer op het product. Bovendien maakt cloudautomatisering het beheren van een cloud nog eenvoudiger. LINKIT is gespecialiseerd in het adviseren en helpen van bedrijven bij het opzetten van een volwassen cloud omgeving, gedreven door automatisering en moderne cloud technologieƫn.

Waarom zou ik voor cloud moeten gaan?

Cloud computing biedt veel voordelen die een grote verandering meebrengen waarop bedrijven werken. Een van de belangrijkste voordelen is schaalbaarheid en flexibiliteit. Met cloudservices pas je eenvoudig aan naar veranderende eisen, waardoor de IT-souplesse toeneemt.

Daarnaast minimaliseert het betalingsmodel investeringen vooraf, waardoor bedrijven efficiƫnter gebruik maken van hun IT-budget. Cloudoplossingen versterken ook de robuustheid en betrouwbaarheid van IT door het risico op downtime te verminderen. Serviceproviders bieden doorgaans robuuste opties voor back-up zodat gegevens beschermd zijn tegen onvoorziene onderbrekingen.

Bovendien bieden cloud services wereldwijde beschikbaarheid, waardoor organisaties over de hele wereld elkaar naadloos kunnen bereiken. Dit wereldwijde bereik vergroot niet alleen de marktkansen, maar bevordert ook de samenwerking en innovatie. Kort samengevat geeft cloud computing bedrijven de tools die ze nodig hebben om te groeien in de dynamische en onderling verbonden wereld van vandaag.

Hoe cloud de toegankelijkheid van technologie heeft veranderd, vertelt door LINKIT cloud expert Dick van Straaten

Hoe we je helpen met cloud computing

Je hebt meer nodig dan alleen cloud-tools! Laat onze cloud consultants je helpen met de inzet van cloud.

Modernisatie

Neem afscheid van oude technologie! We helpen je bij het moderniseren door nieuwe cloud- of cloud-native technologieƫn te implementeren die zorgen voor lagere kosten en een grotere IT flexibiliteit.

Automatisering

We helpen je om handmatige processen te automatiseren en een snelle omgeving te creƫren, zodat jij je richt op het leveren van kwaliteitsoplossingen.

OutSystems Consultancy

Kenniscentrum

Onze in-house gecertificeerde cloudexperts beoordelen jouw IT-volwassenheid en trainen je om jouw team het benodigde vertrouwen in de cloud te geven.

We helpen deze organisaties bij de inzet van cloud

Lidl Nederland Logo
KLM Logo

Cloud projecten die we eerder deden

We werken samen met organisaties bij het ondersteunen van cloudimplementatie. Lees hieronder over de projecten die we eerder hebben gedaan.

Klaar voor meer flexibiliteit en schaalbaarheid met cloud?

Wil je aan de slag met cloudtechnologie of graag jouw infrastructuur optimaliseren? Neem contact met ons op en vertel ons jouw verhaal!

Edwin Schalk