OutSystems Nextstep

OutSystems

Versnel digitale transformatie met High-Performance Low-code

outsystems premier partner

Wat is OutSystems?

OutSystems is een van de toonaangevende low-code ontwikkelplatforms, met de focus op high-performance low-code. En wat betekent dit? Met low-code kun je applicaties tot wel 10 keer sneller ontwikkelen dan met traditionele ontwikkeling. Dankzij de zeer visuele interface van OutSystems, aangevuld met AI, hoef je je geen zorgen te maken over het omgaan met eindeloze regels programmeercode, wat resulteert in een snellere leercurve die alleen maar versnelt met ervaring.

De visuele interface, die lijkt op bouwstenen, versnelt ook de ontwikkeltijd, wat resulteert in hoge wendbaarheid en aanpassingsvermogen. Bijvoorbeeld, wanneer de verwachtingen van klanten veranderen, kan OutSystems je klantbeleving sneller verbeteren. Het platform is een van de leiders van low-code platforms, zoals vermeld in het laatste rapport van Gartner!

Wanneer kies je voor OutSystems?

OutSystems is het enige bedrijf met een exclusieve focus op high-performance low-code. Het is een solide, volwassen en flexibel softwareplatform dat is verbeterd met de nieuwste technologische trends, wat eindeloze ontwikkelingsmogelijkheden biedt. Bovendien stelt OutSystems, als een platform met innovatie en ontwikkelaarservaring in het hart, ontwikkelingsteams in staat om 10 keer productiever te zijn dankzij de snelle ontwikkelingstijd.

  • Een nog snellere time-to-market met high performance low-code. Productivity and development speed are high due to reusable & intuitive elements. Both developers and ‘non-technical’ persons can easily learn and use OutSystems.
  • Ontwikkel zonder de beperkingen van no-code. Door de flexibiliteit voeg je ook eigen code toe en breidt je complexe applicaties uit.
  • Koppel al jouw andere applicaties & data via de integratiemogelijkheden.

Ben je op zoek naar software die aansluit bij jouw business behoefte? Met onze discovery scan brengen we jouw IT-behoefte in 5 dagen in kaart. De scan is jouw startpunt voor een succesvolle low-code reis.

Hoe we jou met OutSytems helpen

Met alleen een platform ben je nog niet niet aangekomen op jouw einddoel. Laat onze frisse low-code consultants je helpen met de opstart van jouw low-code reis. En bouw samen verder aan echte digitale innovatie.

Consultancy

We helpen je om de de juiste keuze te maken voor een low-code platform en formuleren een ontwikkelingsvraag met een discovery scan

OutSystems Consultancy

Solutions & Maatwerk

Planningssoftware, voorraadbeheer of maatwerk nodig? We ontwikkelen het allemaal op basis van jouw wensen.

OutSystems Solutions & Maatwerk

Beheer & Training

Applicatie gebouwd? Laat hem door onze developers onderhouden en beheren. OutSystems Management as a service!

OutSystems LOMAAS

Quick Response Team

Heb je een urgente ontwikkelingsvraag? Ons flexibele team zorgt ervoor dat jij snel resultaat hebt.

OutSystems Rapid Response Team

OutSystems Architecture Scan

Jouw OutSystems omgeving doet niet meer wat het zou moeten doen? Met een scan brengen we alle knelpunten in kaart van jouw OutSystems omgeving. Jouw startpunt voor een gezonder OutSystems platform. Vraag hier een scan aan.

Logistics icon 3

MOVE IT Data Mover

Het migreren van data naar verschillende omgevingen kan complex en tijdrovend zijn. MOVE IT is een OutSystems migratie tool ontwikkeld door LINKIT om data migratie processen te versimpelen. Lees hier meer over MOVE IT.

MOVE IT Logo

OutSystems Developer Cloud (ODC) migratie

Met ODC biedt OutSystems een platform met geavanceerde cloud-native architectuur, ongelimiteerde schaalbaarheid en nieuwe AI-functionaliteiten. Daarnaast biedt het vereenvoudigd onderhoud en snellere en veiligere deployment processen. Wij helpen je graag bij een (toekomstige) migratie en zorgen ervoor dat jouw applicaties “ODC Ready” zijn. Hierdoor kun je jouw data en applicaties succesvol en veilig over zetten op het gewenste moment.

Waarom LINKIT als OutSystems partner kiezen?

Overweeg je OutSystems als low-code platform? Of ben je op zoek naar een partner die je helpt met ontwikkelen en ondersteunen? Het hebben van een OutSystems partner zorgt voor een frisse blik in jouw organisatie. Dit doen we door te werken via het 4D-model: Dream-Design-Develop-Drive. Eerst willen we jouw ontwikkelingsvraag goed begrijpen en samen onderzoeken we de slimste oplossing. Of we Excel sheet kunnen ombouwen naar een app? Prima! Maar, laten we eerst onderzoeken voor welk probleem we een oplossing maken. Zo dagen we je uit om tot een slimmere oplossing te komen. We bouwen daarna samen of zelf aan de oplossing. En ondersteunen en trainen je wanneer de applicatie is gebouwd.

OutSystems Squad
50+
OutSystems Developers
experience icon
25+
Jaar IT Ervaring
Most valued professional
4
Most Valued OutSystems Professionals (MVP)
Developer team
134
Projectteams bij klanten
Certified
350
OutSystems Certificaten

Low-code projecten die we eerder deden

Elke dag werken we samen met klanten aan het ontwikkelen en onderhouden van low-code applicaties. Lees hieronder over de projecten die we eerder deden.

Sneller ontwikkelen doen we bij deze klanten

Aegon Logo

Klaar om te versnellen met OutSystems?

Wil je starten met low-code en je vraagt je af welk platform het beste past? Of ben je op zoek naar een frisse innovatieve kijk op jouw bestaande applicatielandschap? Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel ons jouw verhaal. Samen maken we jou een low-code held!

mr hope

Omid Darroudi