OutSystems Nextstep

OutSystems

Versnel digitale transformatie met High-Performance Low-code

Wat is OutSystems?

OutSystems behoort tot een van de grootste low-code ontwikkelplatformen. Met low-code ontwikkel je applicaties tot 10 keer sneller ten opzichte van traditioneel ontwikkelen. Omdat de interface gevisualiseerd is, werk je niet in eindeloze regels programmeercode. Én daardoor is voor het ontwikkelen uitgebreide programeerkennis niet persé nodig. Met het snelle ontwikkelingsproces van low-code ben je in staat om snel aan te passen of om snel op de markt te treden. Bijvoorbeeld om bij veranderende klantverwachtingen met OutSystems jouw customer experience snel te verbeteren. Het platform is een van de low-code platform leiders in het laatste rapport van Gartner!

Wanneer kies je voor OutSystems?

OutSystems is een platform wat gefocust is op pure low-code functionaliteiten. De software is solide en flexibel te gebruiken door softwaredevelopers. Én is een platform wat zich kenmerkt door een snelle ontwikkelingstijd door de hoge productiviteit. 

  • Een nog snellere time-to-market met high performance low-code. De productiviteit en ontwikkelingssnelheid is hoog door herbruikbare & intuitive elementen. Zowel ontwikkelaars als ‘niet-technische’ laat je in OutSystems samenwerken.
  • Ontwikkel zonder de beperkingen van no-code. Door de flexibiliteit voeg je ook eigen code toe en breidt je complexe applicaties uit.
  • Koppel al jouw andere applicaties & data via de integratiemogelijkheden.

Ben je op zoek naar software die aansluit bij jouw business behoefte? Met onze discovery scan brengen we jouw IT-behoefte in 5 dagen in kaart. De scan is jouw startpunt voor een succesvolle low-code reis.

Hoe we jou met OutSytems helpen

Met alleen een platform ben je nog niet niet aangekomen op jouw einddoel. Laat onze frisse low-code consultants je helpen met de opstart van jouw low-code reis. En bouw samen verder aan echte digitale innovatie.

Consultancy

We helpen je om de de juiste keuze te maken voor een low-code platform en formuleren een ontwikkelingsvraag met een discovery scan

OutSystems Consultancy

Solutions & Maatwerk

Planningssoftware, voorraadbeheer of maatwerk nodig? We ontwikkelen het allemaal op basis van jouw wensen.

OutSystems Solutions & Maatwerk

Beheer & Training

Applicatie gebouwd? Laat hem door onze developers onderhouden en beheren. OutSystems Management as a service!

OutSystems LOMAAS

Quick Response Team

Heb je een urgente ontwikkelingsvraag? Ons flexibele team zorgt ervoor dat jij snel resultaat hebt.

OutSystems Rapid Response Team

OutSystems Architecture Scan

Jouw OutSystems omgeving doet niet meer wat het zou moeten doen? Met een scan brengen we alle knelpunten in kaart van jouw OutSystems omgeving. Jouw startpunt voor een gezonder OutSystems platform.

Logistics icon 3

Waarom LINKIT als OutSystems partner kiezen?

Overweeg je OutSystems als low-code platform? Of ben je op zoek naar een partner die je helpt met ontwikkelen en ondersteunen? Het hebben van een OutSystems partner zorgt voor een frisse blik in jouw organisatie. Dit doen we door te werken via het 4D-model: Dream-Design-Develop-Drive. Eerst willen we jouw ontwikkelingsvraag goed begrijpen en samen onderzoeken we de slimste oplossing. Of we Excel sheet kunnen ombouwen naar een app? Prima! Maar, laten we eerst onderzoeken voor welk probleem we een oplossing maken. Zo dagen we je uit om tot een slimmere oplossing te komen. We bouwen daarna samen of zelf aan de oplossing. En ondersteunen en trainen je wanneer de applicatie is gebouwd.

OutSystems Squad
50+
OutSystems Developers
experience icon
25+
Jaar IT Ervaring
Most valued professional
4
Most Valued OutSystems Professionals (MVP)
Developer team
134
Projectteams bij klanten
Certified
242
OutSystems Certificaten

Low-code projecten die we eerder deden

Elke dag werken we samen met klanten aan het ontwikkelen en onderhouden van low-code applicaties. Lees hieronder over de projecten die we eerder deden.

Sneller ontwikkelen doen we bij deze klanten

Aegon Logo

Klaar om te versnellen met OutSystems?

Wil je starten met low-code en je vraagt je af welk platform het beste past? Of ben je op zoek naar een frisse innovatieve kijk op jouw bestaande applicatielandschap? Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel ons jouw verhaal. Samen maken we jou een low-code held!

mr hope

Omid Darroudi