Mendix LINKIT

Mendix

Razendsnel applicaties ontwikkelen met Mendix

Wat is Mendix?

Mendix is een low-code ontwikkelplatform waarmee je razendsnel en efficient applicaties ontwikkelt. Je ontwikkelt met low-code, applicaties zonder uitgebreide programmeerkennis. De interface is gevisualiseerd, waardoor je niet in eindeloze regels programmeercode werkt. Het resultaat daarvan?

Het bevordert de samenwerking tussen IT & business afdelingen! Je laat namelijk ook de ‘niet-technische’ mensen werken in het platform, waardoor je ze echt meeneemt in het ontwikkelingsproces.

Door de snelle ontwikkeling stelt het platform je in staat om snel aan te passen en concurrentievoordeel te behalen. Mendix is een van de low-code applicatieplatformen volgens het laatste rapport van Gartner!

2023 Magic Quadrant van Gartner voor low-code applicatie platformen

Wat zijn de voordelen van Mendix?

De core business van Mendix is het leveren van een puur low-code platform. Daardoor is het ijzersterk, voor jouw use case: het versnellen en efficiƫnter ontwikkelen van applicaties. Hiermee haal je een platform in huis waarmee je:

  • IT & business optimaal laat samenwerken in het ontwikkelingsproces. Mede door de intuĆÆviteit en visualisatie.
  • Applicaties cloud-native laat draaien op de infrastructuur die je nodig hebt.
  • Makkelijk integreert met externe systemen. Mendix is een zelfstandig platform.

Ben je op zoek naar software die aansluit bij jouw business behoefte? Met onze discovery scan brengen we jouw IT-behoefte in 5 dagen in kaart. De scan is jouw startpunt voor een succesvolle low-code reis.

Onze diensten

Met alleen een Mendix platform ben je nog niet niet aangekomen op jouw digitale eindbestemming. Onze consultants helpen je digitale ambitie te bereiken. We helpen met de onderstaande diensten.

Consultancy

We helpen je om de de juiste keuze te maken voor een low-code platform en formuleren een ontwikkelingsvraag met een discovery scan

Icon van consultancy

Solutions & Maatwerk

Planningssoftware, voorraadbeheer of echt maatwerk nodig? We ontwikkelen het op basis van jouw wensen.

Icon van maatwerk software

Training & support

Heb je een applicatie gebouwd? Laat hem onderhouden door ons en trainen jouw Mendix developers

Icon van training en support

Mendix Applicaties Voorbeelden

Low-code pas je toe voor een ontelbaar aantal verschillende use cases. Uiteindelijk zijn er vier primaire use cases voor het gebruik van low-code waaronder:

  1. Het moderniseren van legacy applicaties: het vernieuwen van oude en complexe applicaties
  2. Het verbeteren van interne bedrijfsvoering: het stimuleren van interne communicatie en efficiƫntie
  3. Creƫren van soepele communicatie en interactie met de gebruiker, klant of leverancier: het creƫren van communicatie portalen
  4. Innovatie: het combineren van low-code met andere out of the box technologieƫn om complexe problemen op te lossen

Voor het gebruik van Mendix zagen we in het verleden de toepassing voor applicaties zoals voorraadbeheer, klantportalen en workflowmanagement.

Screenshot met voorbeelden van Mendix applicaties

Waarom kies je LINKIT als Mendix partner?

Overweeg je Mendix als low-code platform? Of zoek je naar een expert die je helpt met ontwikkelen en ondersteunen? Het hebben van een Mendix partner zorgt voor een frisse blik in jouw organisatie. Dit doen we door te werken via het 4D-model: Dream-Design-Develop-Drive.

Eerst willen we jouw ontwikkelingsvraag goed begrijpen en samen onderzoeken we de slimste oplossing. Of we een Excel sheet kunnen ombouwen naar een app? Prima! Maar, laten we eerst onderzoeken voor welk probleem we een oplossing maken.

Zo dagen we je uit om tot een slimmere oplossing te komen. We bouwen daarna samen of zelf aan de oplossing. En ondersteunen en trainen je wanneer de applicatie is gebouwd. Als Mendix Gold partner werken we dagelijks samen met organisaties om applicaties te ontwikkelen en onderhouden.

Foto van MXHacks met LINKIT squad
Logo Gold Mendix Partner
Mendix developer icon
30+
Mendix Developers
experience icon
26+
Jaar IT Ervaring
Most valued professional
#1
Softwareontwikkeling Werkgever
Uitgereikt door Computable
Developer team
134
Projectteams bij Klanten
Certified
40+
Mendix Certificaten

Low-code projecten die we eerder deden

Elke dag samen met klanten aan het ontwikkelen en onderhouden van low-code applicaties. Lees hieronder over de projecten die we eerder deden.

Sneller ontwikkelen doen we bij deze klanten

Lidl Nederland Logo
ASML Logo

Klaar om te versnellen met Mendix?

Wil je starten met low-code en je vraagt je af welk platform het beste past? Of ben je op zoek naar een frisse innovatieve kijk op jouw bestaande applicatielandschap? Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel ons jouw verhaal. Samen maken we jou een low-code held!

Foto van Justin Bunnik

Justin Bunnik