Logistiek

Digitalisering van de supply chain

Logistiek in transformatie

De logistieke sector is dynamischer dan ooit. Door de toename van e-commerce en globalisering zijn de uitdagingen voor logistieke spelers groot. Efficiency, snelheid, en betrouwbaarheid zijn cruciaal, en traditionele methodes voldoen niet meer. Hoe zorg je als logistieke speler dat je voorop blijft lopen? Met low-code technologie speel je sneller in op deze veranderingen.

Low-code & Logistiek

Voor de logistieke branche biedt low-code dé uitkomst om sneller te digitaliseren en om te voldoen aan de hedendaagse behoeftes. Low-code stelt bedrijven in staat om applicaties te ontwikkelen voor real-time tracking en gepersonaliseerde klantinteractie. Met low-code automatiseer je ook de complexe achterliggende processen. Deze processen helpen bij het verminderen van operationele kosten en vertragingen. Hier zijn enkele toepassingen van low-code binnen logistiek:

Low-code retail app

Route optimalisatie

Improve transporters’ routes with a route optimization application. As a result, transport is faster, more efficient, and lower in cost.

Icon route optimalisatie

Voorraadbeheer Systeem

Zorg voor controle door real-time inzicht in voorraad en optimaliseer jouw sales strategie. Lees hier meer over voorraad beheer.

Icon voorraadbeheer

Transport systeem

Ontwikkel een geïntegreerd systeem voor een efficiënte planning en uitvoering met een transport management systeem.

Icon Klantportalen

Low-code helpt logistieke bedrijven:
– Bij het optimaliseren en innoveren van processen.
– Door het versnellen van digitale transformatie.
– Die maatwerk oplossingen nodig hebben voor complexe uitdagingen.
– Om snel in te spelen op nieuwe marktontwikkelingen

Software voor low-code

Binnen de low-code markt bestaan veel verschillende platformen. Vanuit onze LINKIT low-code squads werken met de twee leiders in de markt voor enterprise low-code, Mendix & OutSystems.

Mendix

Met Mendix als low-code platform breng je IT & Business dichter bij elkaar. Door de intuïtieve interface en visualisatie laat je ‘niet technische’ mensen ook werken in Mendix waardoor je ze echt meeneemt in het ontwikkelingsproces. Daarnaast is Mendix een platform waarmee je cloud-native applicaties op laat draaien en eenvoudig integreert met externe systemen. Lees hier meer over Mendix.

Mendix Retail

OutSystems

Het OutSystems platform focust zich op pure low-code functionaliteiten, oftewel: High-Performance low-code. Softwaredevelopers zijn flexibel om eigen code toe te voegen, en complexe applicaties zonder beperkingen uit te breiden. Daarnaast ontwikkel je in razend tempo door de hoge productiviteit en herbruikbare onderdelen. Lees hier meer over Outsystems.

OutSystems retail

Discovery scan

Ben je op zoek naar software die aansluit bij jouw business behoefte? Met onze discovery scan brengen we jouw IT-behoefte in 5 dagen in kaart. De scan is jouw startpunt voor een succesvolle low-code reis.

Discovery scan low-code

LINKIT als low-code partner in logistiek

Overweeg je low-code om digitaal te innoveren als logistieke organisatie? Of ben je op zoek naar een partner die je helpt met ontwikkelen en ondersteunen? Het hebben van een low-code partner zorgt voor een frisse blik in jouw organisatie. Jouw voordelen van het samenwerken met LINKIT zijn:

  • We begrijpen jouw vraag en dagen jou uit om de slimste oplossing te ontwikkelen
  • Werken met onze ervaren low-code squads van 80+ developers, waarvan maar liefst 5 MVP’s
  • Snel en flexibel werken aan jouw ontwikkelingsvraag
  • LINKIT is bekroond tot beste softwareontwikkeling werkgever door Computable. Je werkt altijd met blije consultants!
LINKIT low-code partner in retail

Deze low-code projecten deden we eerder

Logistieke organisaties die wij helpen voorop te blijven

KLM Logo

Klaar om te versnellen met low-code?

Wil je als logistieke organisatie aan de slag met low-code en je vraagt je af welk platform het beste past? Of ben je op zoek naar een innovatieve kijk op jouw bestaande applicatielandschap? Neem contact met ons op en vertel ons jouw verhaal.

Omid Darroudi

Omid Darroudi