Low-code

Ontwikkel applicaties 10 keer sneller ten opzichte van traditionele methoden

Wat is low-code?

Ontdek low-code: een revolutionaire manier om snel en efficiƫnt applicaties te bouwen. Met low-code platforms creƫer je software zonder ingewikkelde programmeerkennis. Zelf code schrijven is niet meer nodig door de vooraf gemaakte bouwblokken. Met low-code wordt 90% visueel ontwikkeld en 10% wordt op maat ontwikkeld om zo toch een applicatie te krijgen die voldoet aan alle wensen. Gebruik visuele interfaces, drag-and-drop-functionaliteit en vooraf gebouwde componenten om de gewenste functionaliteiten te ontwerpen.

Low-code is te vergelijken met Lego. Terwijl Lego creativiteit stimuleert in de fysieke wereld, drijven low-code platforms innovatie aan in de digitale wereld. Low-code en Lego geven de kracht om ideeƫn tot leven te brengen. Of het nu gaat om het bouwen van tastbare structuren of het creƫren van geavanceerde applicaties.

Low-code voordelen

Sneller applicatieontwikkeling

Met low-code platforms bouw je applicaties veel sneller in vergelijking met traditionele ontwikkelingsmethoden. Visuele interfaces en drag-and-drop-functionaliteit versnellen het ontwikkelingsproces, waardoor ontwikkelaars zich richten op het ontwerpen van functionaliteiten in plaats van handmatige codering. Lees in ons artikel low-code vs high-code meer over de verschillen.

Verminderde complexiteit

Low-code vereist minder diepgaande programmeerkennis, waardoor niet-technische professionals en zakelijke gebruikers ook deelnemen aan het ontwikkelingsproces. Dit bevordert de samenwerking binnen teams en vergroot de betrokkenheid van verschillende belanghebbenden.

Kostenbesparing

Door de snellere ontwikkelingstijd en de mogelijkheid om met minder programmeurs te werken, verlagen de ontwikkelingskosten aanzienlijk. Dit resulteert in een hogere ROI voor applicatieontwikkelingsprojecten.

Snellere time-to-market

Met low-code worden applicaties sneller gelanceerd, waardoor organisaties sneller reageren op marktbehoeften en concurrentievoordeel behalen.

Flexibiliteit en Schaalbaarheid

Low-code platforms zijn veelzijdig en te gebruiken op verschillende toepassingen, zoals mobiele apps, webapplicaties, en workflowautomatisering. Speel snel in op veranderende behoeften en nieuwe kansen. Low-code applicaties pas je gemakkelijk aan en breid je uit naarmate de behoeften van het bedrijf groeien. Applicaties groeien mee met de organisatie zonder dat dit leidt tot aanzienlijke herontwikkelingskosten.

Eenvoudig beheer

Omdat applicaties worden ontwikkeld op een gestandaardiseerd low-code platform, is het beheer en onderhoud eenvoudiger en minder tijdrovend. Voer updates en wijzigingen sneller door.

Hoe we jou met low-code helpen

Met alleen een platform ben je nog niet niet aangekomen op jouw einddoel. Laat onze low-code consultants je helpen met de juiste use case voor jouw low-code applicatie. En bouw samen verder aan echte digitale innovatie.

Consultancy

We helpen je om de de juiste keuze te maken voor een low-code platform en formuleren een ontwikkelingsvraag met een discovery scan

OutSystems Consultancy

Solutions & Maatwerk

Planningssoftware, voorraadbeheer of maatwerk nodig? We ontwikkelen het allemaal op basis van jouw wensen.

OutSystems Solutions & Maatwerk

Beheer & Training

Applicatie gebouwd? Laat hem door onze developers onderhouden en beheren.

OutSystems LOMAAS

Waarom LINKIT als low-code partner kiezen?

Overweeg je aan de slag te gaan met een low-code platform? Of ben je op zoek naar een partner die je helpt met ontwikkelen en ondersteunen? Het hebben van een low-code partner zorgt voor een frisse blik in jouw organisatie. Dit doen we door te werken via het 4D-model: Dream-Design-Develop-Drive. Eerst willen we jouw ontwikkelingsvraag goed begrijpen en samen onderzoeken we de slimste oplossing. Of we Excel sheet kunnen ombouwen naar een app? Prima! Maar, laten we eerst onderzoeken voor welk probleem we een oplossing maken. Zo dagen we je uit om tot een slimmere oplossing te komen. We bouwen daarna samen of zelf aan de oplossing. En ondersteunen en trainen je wanneer de applicatie is gebouwd.

Jouw voordelen
– We begrijpen jouw vraag en dagen jou uit om de slimste oplossing te ontwikkelen
– Snel en flexibel werken aan jouw ontwikkelingsvraag
– LINKIT is bekroond tot beste softwareontwikkeling werkgever door Computable.
Je werkt altijd met blije consultants!

Sneller ontwikkelen doen we bij deze klanten

Onze low-code helden

OutSystems

Orla

Orla Dijkink

OutSystems developer
linkedin
Mendix

Bob

Bob van Heijster

Lead Mendix
+31 (0)30 265 0 265 linkedin
Mendix

Cecile

Cecile Maan

Mendix Developer
+31 (0)30 265 0 265 linkedin
OutSystems

Eric

Eric Bulters

Principal OutSystems Developer
+31302650265 linkedin

Low-code platform

Binnen de markt bestaan veel verschillende platformen. Vanuit onze LINKIT kennis squads werken we met de twee leiders in de markt voor enterprise low-code, Mendix & OutSystems.

Mendix

Met Mendix als low-code platform breng je IT & Business dichter bij elkaar. Door de intuĆÆtieve interface en visualisatie laat je ‘niet technische’ mensen ook werken in Mendix waardoor je ze echt meeneemt in het ontwikkelingsproces. Daarnaast is Mendix een platform waarmee je cloud-native applicaties op laat draaien en eenvoudig integreert met externe systemen. Lees hier meer over Mendix.

Mendix Logo

OutSystems

Het OutSystems platform focust zich op pure low-code functionaliteiten, oftewel: High-Performance low-code. Softwaredevelopers zijn flexibel om eigen code toe te voegen, en complexe applicaties zonder beperkingen uit te breiden. Daarnaast ontwikkel je in razend tempo door de hoge productiviteit en herbruikbare onderdelen. Lees hier meer over Outsystems.

OutSystems logo

Klaar om te versnellen met low-code?

Wil je starten met low-code en je vraagt je af welk platform het beste past? Of ben je op zoek naar een frisse innovatieve kijk op jouw bestaande applicatielandschap? Neem contact met ons op en vertel ons jouw verhaal.

Omid Darroudi

Omid Darroudi