Maatwerk Software

Een unieke behoefte? Laat software op maat ontwikkelen!

Maatwerk software ontwikkelen

Je zit met een specifieke IT-behoefte die alleen geldt voor jouw organisatie. Een bedrijfsproces moet makkelijker en meer efficient worden. De oplossing: we hebben nieuwe software nodig! In de weg naar het zoeken van een oplossing, kom je er snel achter dat standaard softwarepakketten je niet gaan helpen (ook wel of-the-shelf software). Jouw probleem of behoefte is zo specifiek dat je een stukje maatwerk nodig hebt!

Met maatwerk software ontwikkelen we software die we speciaal voor jou ontwikkelen. Gemaakt op basis van jouw unieke situatie en eisen. Hierdoor digitaliseer je optimaal, zonder veel concessies te doen aan functionaliteit, gebruiksgemak of veiligheid. Vraag jij je af of maatwerk software een goede keuze voor jouw uitdaging is? Onze consultants helpen je graag om te bepalen welke softwarevorm het meest geschikt is voor jouw probleem.

Maatwerk software en off the shelf software

Maatwerk software applicaties

It’s in the name: maatwerk software heeft eindeloze use cases. Neem bijvoorbeeld een op maat gemaakt voorraadbeheer systeem. Waar standaard software overbodige functies heeft of juist die ene cruciale feature mis, sluit een op maat gemaakt systeem naadloos aan bij jouw behoefte. Dit leidt tot een efficiënter voorraadbeheer, minder fouten en een verbeterde klanttevredenheid.

Een ander voorbeeld is een workflowmanagement systeem. Met maatwerk afgestemd op jouw operationele behoeften. Dit zorgt voor een soepel verloop van taken, een nauwkeurige opvolging en meer efficiëntie van je bedrijfsprocessen. Het resultaat? Een vlottere doorstroom, minder vertragingen en een tevreden team en klanten.

Low-code is een vorm van applicatie ontwikkeling die zich perfect leent voor maatwerk. Door enerzijds de flexibiliteit , ontwikkel je de meest complexe applicaties. Anderzijds, bouw je snel applicaties door de low-code kenmerken. Binnen LINKIT ontwikkelen we met platformleiders in de markt: Mendix en OutSystems.

Maatwerk sofware voorbeeld

De aanpak om maatwerk software te ontwikkelen

Met alleen het bouwen van een applicatie kom je niet op jouw einddoel. Laat onze frisse developers je helpen met de opstart van jouw applicatie. En bouw samen verder aan echte digitale innovatie.

Consultancy

We helpen je om een ontwikkelingsvraag te formuleren voor jouw maatwerk applicatie met een discovery scan

Manufacturing icon 2

Ontwikkelen van software

Software voor jouw specifieke use case. Het ontwikkelen van maatwerk software voor jouw organisatie

Training & support

Applicatie gebouwd? Laat hem elke maand onderhouden door ons. En we trainen jouw nieuwe developers

Digital accessibility

Een partner voor maatwerk applicaties

Ben je op zoek naar een partij die software voor jou laat maken of waarmee je samen ontwikkelt? Het hebben van een partner zorgt voor een frisse blik in jouw organisatie. Dit doen we door te werken via het 4D-model: Dream-Design-Develop-Drive. Eerst willen we jouw ontwikkelingsvraag goed begrijpen en samen onderzoeken we de slimste oplossing. Of we een Excel sheet kunnen ombouwen naar een app? Prima! Maar, laten we eerst onderzoeken voor welk echte probleem we een oplossing maken. Zo dagen we je uit om tot een slimmere oplossing te komen. We bouwen daarna samen of zelf aan de oplossing. En ondersteunen en trainen je wanneer de applicatie is gebouwd. Als IT-partner werken we dagelijks samen met organisaties om applicaties te ontwikkelen en onderhouden.

Maatwerk software consultants van LINKIT

Jouw voordelen
– We begrijpen jouw vraag en dagen jou uit om de slimste oplossing te ontwikkelen
– Je werkt samen met onze ervaren en internationale squad van +80 developers
– We werken snel en flexibel aan jouw ontwikkelvraag
– LINKIT is bekroond tot beste softwareontwikkeling werkgever door Computable.
Je werkt altijd met blije consultants!

Maatwerk projecten waar we eerder ontwikkelden

We werken elke dag samen met klanten aan het ontwikkelen en onderhouden van maatwerk applicaties. Lees hieronder over de projecten die we eerder deden.

Software ontwikkelen doen we bij deze klanten

Audax Renewables
Next Energy

Maatwerk software nodig?

Ben je aan het zoeken naar een applicatie oplossing voor jouw specifieke use case? Of heb je hulp nodig bij het verder doorontwikkelen? Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel ons jouw verhaal.

Justin Bunnik

Justin Bunnik