Linkit logo

Building it together

Onze ambitie

De bedrijven van onze klanten versterken met de juiste technologieën, gedreven door hoogwaardige kennis.

business vooruit helpen met innovatie

Als vertrouwde IT-partner maken we impact met digitale innovatie, gedreven door de beste kennis in onze focusgebieden Low-code, Cloud, Data & AI. Bedrijven die voorop willen blijven door gebruik te maken van digitalisering, worden gevoed door de kennis, vaardigheden en het ecosysteem van LINKIT. Met onze 4D aanpak: dream, design, develop, drive sturen we op elk IT-niveau. We helpen bedrijven als Aegon, Lidl en ASML vooruit door innovatie en kennis.

een vertrouwd en bewezen ecosysteem 

We zijn uniek door de combinatie van thought leadership binnen onze focusgebieden en ons brede ecosysteem. Dit geeft ons en onze klanten de kracht en flexibiliteit om te schalen. Of het nu gaat om een enkel project, een compleet team of een strategische IT-samenwerking. Dit ecosysteem van meer dan 1.500 IT-professionals wordt al jaren vertrouwd door klanten als KLM, IBM, Robeco en de Nederlandse overheid.

Breng de spark terug in IT

Als de juiste kennis ontbreekt kan IT je business eerder afremmen dan versterken, en dat wil je niet. Dat is waar LINKIT te hulp schiet.

De IT-specialisten van LINKIT brengen de juiste kennis en energie binnen. We helpen je de oplossingen te bouwen die je bedrijf morgen verder helpen. Zo versterken je business en IT elkaar weer.

IT is de drijvende kracht in organisaties, maar organisaties missen de kennis (of kennisgedreven cultuur) om IT centraal te stellen in het bedrijf. LINKIT helpt bedrijven met IT-uitdagingen om de juiste expertise te vinden en een kennisgedreven cultuur van tech-experts te omarmen.

Cornelis Lemstra

CEO of LINKIT

Kernwaarden

SAMENWERKEN

GEDREVEN

KENNIS

VERTROUWEN

BETROUWBAARHEID

Mijlpalen

1998
Eerste klanten
Opgericht door Bert Peters, vanuit zijn woonkamer, begon LINKIT met KLM als een van de eerste klanten. Tegenwoordig is KLM nog steeds een grote klant voor haar IT uitdagingen.
2014
De overheid
LINKIT, is samen met haar consortium van partners, al jaren een sterk verankerde IT-partner van de landelijke overheid. Deze positie ligt mede ten grondslag aan de sterke groei van LINKIT de afgelopen jaren.
2015
ITNEXT
Als kennisgedreven IT-partner zijn we enorm trots op een van de grootste communities voor het delen van IT-kennis ter wereld. ITNEXT, met zijn publicatie op itnext.io bereikt jaarlijks miljoenen ontwikkelaars.
2018
IT & Innovation
Om een nog betere IT-partner voor onze klanten te kunnen zijn, startte LINKIT een dedicated IT & Innovatieteam om onze klanten nog beter te helpen op een aantal specifieke focusgebieden.
2019
Duitsland – LINKITSYSTEMS GmbH
Met een gevestigde basis in Nederland en grote kansen voor digitalisering in het buurland, heeft LINKIT een Duitse vestiging opgericht: LINKITSYSTEMS GmbH.
2022
Opening kantoor Düsseldorf
Vanwege uitbreiding van onze dienstverlening in Duitsland en groei van het aantal Duitse collega’s openen we ons eerste fysieke kantoor in Düsseldorf, Duitsland.
2022
Zuid-Afrika – LINKITSYSTEMS
De oprichting van onze Zuid-Afrikaanse vestiging. Het steeds groter wordende team met Zuid-Afrikaanse collega’s heeft nu ook een eigen kantoor in Pretoria.
2015
ITNEXT
Als kennisgedreven IT-partner zijn we enorm trots op een van de grootste communities voor het delen van IT-kennis ter wereld. ITNEXT, met zijn publicatie op itnext.io bereikt jaarlijks miljoenen ontwikkelaars.

Werkwijze

#1 Dream

Evalueer en beoordeel de huidige situatie. Interviews en observaties om je droom te bepalen.

#2 Design

Experimenten om de technologische visie en architectuur te definiëren. Ontwerp en validatie van gebruikerservaring. Hulp bij het bepalen van de beste processen en tools.

#3 Develop

Samen bouwen we een oplossing. Voorspelbare stappen door best-practice manier van werken. Agile stappen om snel waarde te creëren.

#4 DRIVE

Wij bieden de juiste ondersteuning, zodat jij je kunt concentreren op de kernactiviteiten. Of we trainen jullie experts om te managen, onderhouden en IT zelfstandig op te schalen.

Cijfers

Kwaliteit & certificaten