Exploring IT to fit your ambitions

IT binnen handbereik

In een wereld waar IT-ontwikkelingen zich razendsnel opvolgen, helpt LINKIT organisaties om de kloof te overbruggen en de snel veranderende IT-wereld bereikbaar te maken. Zo kunnen organisaties groeien en ambities verwezenlijken.

Business helpen ambities te verwezenlijken

Als zelfstandige en onafhankelijke IT-partner maken we impact met digitale innovatie, gedreven door de beste kennis in onze focusgebieden Low-code, Cloud, Data Engineering & Functioneel IT beheer. Bedrijven die voorop willen blijven, helpen we met uitdagingen op het gebied van Business automatisering, IT-modernisatie en het bieden van extra executiekracht met IT-professionals.

De combinatie van nieuwsgierige mensen, hoogwaardige kennis en LINKIT’s innovatieve en duurzame oplossingen maakt ons als IT-partner uniek. Door de 4D-aanpak, het ecosysteem en de bewezen executiekracht is een vooraanstaande positie in de markt veroverd en vertrouwen klanten zoals Lidl, ASML en KLM LINKIT al meer dan 25 jaar.

“Bij LINKIT geloven we in het toegankelijk maken van het steeds veranderende IT-landschap voor alle bedrijven. Door innovatie en technologie te combineren met topkennis, stellen we organisaties in staat om IT-uitdagingen te overwinnen, en businessgroei met behulp van IT te stimuleren. Daarmee helpen we om ambities te realiseren.”

Cornelis Lemstra

CEO LINKIT

Kernwaarden

SAMENWERKEN

GEDREVEN

KENNIS

VERTROUWEN

BETROUWBAARHEID

Mijlpalen

1998
Eerste klanten
Opgericht door Bert Peters, vanuit zijn woonkamer, begon LINKIT met KLM als een van de eerste klanten. Tegenwoordig is KLM nog steeds een grote klant voor haar IT uitdagingen.
2014
De overheid
LINKIT, is samen met haar consortium van partners, al jaren een sterk verankerde IT-partner van de landelijke overheid. Deze positie ligt mede ten grondslag aan de sterke groei van LINKIT de afgelopen jaren.
2015
ITNEXT
Als kennisgedreven IT-partner zijn we enorm trots op een van de grootste communities voor het delen van IT-kennis ter wereld. ITNEXT, met zijn publicatie op itnext.io bereikt jaarlijks miljoenen ontwikkelaars.
2018
IT & Innovation
Om een nog betere IT-partner voor onze klanten te kunnen zijn, startte LINKIT een dedicated IT & Innovatieteam om onze klanten nog beter te helpen op een aantal specifieke focusgebieden.
2019
Duitsland – LINKITSYSTEMS GmbH
Met een gevestigde basis in Nederland en grote kansen voor digitalisering in het buurland, heeft LINKIT een Duitse vestiging opgericht: LINKITSYSTEMS GmbH.
2022
Opening kantoor Düsseldorf
Vanwege uitbreiding van onze dienstverlening in Duitsland en groei van het aantal Duitse collega’s openen we ons eerste fysieke kantoor in Düsseldorf, Duitsland.
2022
Zuid-Afrika – LINKITSYSTEMS
De oprichting van onze Zuid-Afrikaanse vestiging. Het steeds groter wordende team met Zuid-Afrikaanse collega’s heeft nu ook een eigen kantoor in Pretoria.
2024
Verenigde Staten – LINKITSYSTEMS
De oprichting van onze Amerikaanse vestiging. We zien hier grote kansen om digitalisering te versnellen met de inzet van low-code.

Onze aanpak

Het 4D-model

Bij LINKIT hebben we onze eigen manier van werken gecreëerd. We werken met het 4D-model om in vier fases nieuwe bestemmingen bereiken. Met het 4D-model brengen we jouw idee tot leven en zorgen we dat we voldoen aan alle behoeftes van jouw organisatie. Je begint in de fase dream, dan design, develop en als laatste drive. We leggen je graag per fase uit hoe we te werk gaan.

#1 Dream

#2 Design

#3 Develop

#4 DRIVE

Ons portfolio

LINKIT Portfolio

Ongeacht welke IT-uitdaging je hebt, LINKIT helpt je met het verwezenlijken van jouw digitale ambitie. Om tot de eindbestemming aan te komen zetten we onze vier krachten in: mensen, kennis, oplossingen & executie kracht.

Cijfers

26+
jaar zelfstandig en onafhankelijk
350+
bedrijven waar we ambities realiseerden
700+
certificaten in verschillende expertises
1800+
IT-professionals

Kwaliteit & certificaten