Ben je klaar om een ​​nieuwe reis te ontdekken!?

Ben jij een echte IT-explorer, klaar voor je volgende avontuur? Altijd op zoek naar inspiratie en nieuwe technologieën? Verken dan deze pagina.

De LINKIT Mindset

LINKIT is een kennisgedreven IT partner, wij hebben de unieke kracht en flexibiliteit om ons aan te passen en moeiteloos op te schalen naar de behoefte van onze klanten. Deze behoefte kan bijvoorbeeld een capaciteitsvraagstuk zijn waarbij jij met jouw expertise aan de slag gaat in een team bij de klant. Maar het kan ook gaan om een vraagstuk waarbij jij als onderdeel van een multidisciplinair LINKIT projectteam de oplossing voor de klant gaat realiseren. Op welke manier jij ook aan de slag gaat, je maakt in ieder geval het verschil bij de klant en tilt IT naar een hoger niveau!

EVOLVE

EXCEL

INSPIRE

Wat maakt ons uniek?

Jij bent niet zomaar een medewerker bij LINKIT, je bent een Explorer. Als Explorer ben je niet gebonden aan de bekende paden, maar juist vrij om nieuwe wegen te verkennen en grenzen te verleggen. Elk project is een kans om te groeien en te leren. Wij ondersteunen jou volledig tijdens deze ontdekkingsreis. We faciliteren dan ook graag een omgeving waarin jezelf ontwikkelen, excelleren in wat je doet en anderen inspireren de norm is! Dit doen we door een onbeperkt opleidingsbudget, ja écht onbeperkt!

Daarnaast investeren we tot 10% van je tijd in persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling doormiddel van onze clubdagen. Op deze dagen kom je écht thuis bij LINKIT. Tijdens clubdagen is er ruimte om in contact te komen met collega’s en is er volop mogelijkheid voor het behalen van opleidingen, certificeringen of het aanleren van nieuwe vaardigheden – de weg ligt voor je open.

Ontmoet onze Explorers

BEN JIJ EEN ECHTE EXPLORER?

Sluit jouw mindset aan bij die van LINKIT? Grote kans dat jij diep van binnen al een Explorer bent, via deze test kun je uitzoeken wat voor soort Explorer! 🚀 

Ontmoet jouw collega’s

Dit is jouw kans om de mensen achter LINKIT te ontmoeten! We nodigen je uit voor een digitaal kopje koffie om laagdrempelig een half uurtje met elkaar te sparren.

In de informele en ontspannen sfeer maak je kennis met 2 van onze explorers van de Functional Consultancy Squad, Jermaine en Edwin.

Het maakt niet uit of je starter bent of al ervaring hebt, iedereen is welkom! Meld je aan via het formulier, we kijken er naar uit om je te spreken.

Jermaine Renfrum

Edwin Kuiper

Evolueer

Een ongelimiteerd budget voor trainingen, studie(materiaal) en kennis events. Ontwikkelpaden als een routekaart voor groei. Leer van je mentor en andere goeroes.

Excelleer

Wij zorgen ervoor dat jij een uitdagend project hebt waar je je creativiteit, kennis en skills in kwijt kunt. Zo ontwikkel je de beste oplossing met mede-explorers.

Inspireer

Een echte explorer inspireert door waardevolle kennis en ervaringen te delen met collega’s, de community en like-minded professionals. dit stelt hen en jou in staat te groeien.

Klaar voor het

avontuur?