Ben je klaar om een ​​nieuwe reis te ontdekken!?

Ben jij een echte IT-explorer, klaar voor je volgende avontuur? Altijd op zoek naar inspiratie en nieuwe technologieën? Verken dan deze pagina.

De LINKIT Mindset

Work hard, play hard, dat is onze instelling. LINKIT is een informele IT-organisatie om in te werken. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en iedereen is er klaar voor om meer te ontdekken. We bieden onbeperkt opleidings- en persoonlijk ontwikkelingsbudget omdat we je waarderen als IT-explorer en je daarmee echt impact kunt maken met je werk. Daarnaast organiseren we leuke activiteiten en kwartaal-updates waar je kunt ontspannen, plezier maken en je mede-explorers leren kennen.

EVOLVE

EXCEL

INSPIRE

Ontmoet onze legendarische pioniers

BEN JIJ EEN ECHTE EXPLORER?

Herken jij jezelf in deze video’s en deel je dezelfde mindset? Ben jij een echte explorer?

Laten we het op de proef stellen en ontdekken wat voor soort explorer jij bent.

Evolueer

Een ongelimiteerd budget voor trainingen, studie(materiaal) en kennis events. Ontwikkelpaden als een routekaart voor groei. Leer van je mentor en andere goeroes.

Excelleer

Wij zorgen ervoor dat jij een uitdagend project hebt waar je je creativiteit, kennis en skills in kwijt kunt. Zo ontwikkel je de beste oplossing met mede-explorers.

Inspireer

Een echte explorer inspireert door waardevolle kennis en ervaringen te delen met collega’s, de community en like-minded professionals. dit stelt hen en jou in staat te groeien.

Klaar voor het

avontuur?

Hoe kan ik je helpen?

Contact Dennis

Stuur een email +31 (0)30 265 0 265
Hoe kan ik je helpen?