Data Engineering Hackathon LINKIT

MOVE IT OutSystems Data Mover

Vereenvoudig en stroomlijn jouw datamigratieproces

Wat is de MOVE IT Data Mover?

MOVE IT is een OutSystems migratie tool ontwikkeld door LINKIT om data migratie processen te automatiseren en versimpelen.

Wanneer je OutSystems gebruikt als een low-code platform, kan datamigratie tijdrovend en complex zijn. Het resultaat: vertraging in het QA-proces. Als ontwikkelteam wil je bijvoorbeeld productiegegevens migreren naar de testomgeving om bugs te identificeren. Om te migreren, moet je test batches handmatig verplaatsen. Maar dit proces neemt veel tijd in beslag en bevat mogelijk niet alle gegevens die je wilt.

MOVE IT maakt het leven van een ontwikkelteam makkelijker door datamigratie te versimpelen. Met een eenvoudig te gebruiken tooling, een intu├»tieve interface en een beperkt AO-gebruik, haal je meer uit jouw OutSystems-platform en verhoog je de ontwikkelingseffici├źntie.

Ben je op zoek naar een oplossing die je pijn en moeite bespaart in het QA proces? Bekijk alle use cases hieronder en kom in contact.

Screenshot of OutSystems MOVE IT Data Mover

MOVE IT versimpelt jouw QA proces met deze use cases

Proactief oplossen van bugs

Het migreren van test batches van productie- naar testomgeving kan tijdrovend zijn. Met MOVE IT automatiseer je dit proces zodat je ongeïdentificeerde issues sneller en nauwkeuriger opspoort.

Fixing bugs and issues icon

Migratie van complexe data

Door verschillende formaten en structuren kan het migreren van data naar andere omgevingen complex zijn. Om dit proces te vereenvoudigen, helpt MOVE IT om op een nauwkeurige en veilige manier te migreren.

Data migration

Veilige backup & dataverwijdering

Je wilt veilige back-ups en gegevensverwijdering om te voldoen aan regelgeving. Het uitvoeren van deze processen is tijdrovend en foutgevoelig. Met MOVE IT exporteer en verwijder je eenvoudig gegevens.

Backup and recovery icon

Organisaties die we helpen met OutSystems

Insinger Gilissen

Klaar om data migratie te versimpelen?

Wil je aan de slag met MOVE IT? Of ben je aan het onderzoeken of MOVE IT de juiste fit is voor jouw use case? Neem contact op met MOVE IT-expert Dion. Samen maken we datamigratie zo eenvoudig mogelijk.

Dion Drost