Word een nog betere expert met LINKIT’s trainings- en mentorprogramma’s

IT staat nooit stil. Nieuwe technologieën verschijnen, bestaande worden steeds beter en van enkele oudere zijn we haast vergeten dat ze ooit bestonden. Om als IT-professional relevant te blijven moet je dus altijd door blijven leren. Het volgen van trainingen, cursussen en het behalen van relevante certificaten is voor de meesten een nimmer eindigende routine. Bij LINKIT, een IT-dienstverlener met een netwerk van meer dan 1000 professionals (in eigen dienst en freelance), weten we daar alles van.

Na vele jaren ervaring in het veld en door goed te luisteren naar onze klanten, zijn we ervan overtuigd dat wij de beste trainingsprogramma’s aan kunnen bieden binnen de IT. Zowel voor onze eigen klanten, als voor geïnteresseerde IT’ers. Daarbij kun je kiezen tussen ‘traditionele’ trainingsprogramma’s of juist voor een op maat gemaakt mentorprogramma.

Training:

We bieden een breed aanbod aan op maat gemaakte IT-trainingen. JavaScript, AI, Data Engineering, AWS, Office 365. We bieden het allemaal. Voor OutSystems trainingen werken we samen met ITUp, de #1 officiële OutSystems trainingspartner. Daar is een reden voor. Bij LINKIT hebben we enorm veel werkervaring, terwijl ITUp alles weet over het geven van klassikale lesprogramma’s. Een perfecte combinatie tussen theorie en praktijk. Voor meer informatie kun je het formulier invullen, onderaan de pagina. Of neem contact op met een van onze experts.

Dit is wat je moet weten:

 • Je kunt kiezen tussen klassikale en virtuele lessen, of voor een flexibel e-learning programma.
 • Ons trainingsportfolio bevat onder andere OutSystems, Web Development, Mobile (web) Development, Reactive Development en OPS.
 • We richten ons op Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en alle Scandinavische landen.
 • Onze trainingen worden aangeboden in het Nederlands, Engels en binnenkort ook in het Duits.
 • Je ontvangt een certificaat of badge na het succesvol afronden van de training. Van alle deelnemers slaagt gemiddeld 83 procent.

Mentorprogramma:

Het volgen van trainingen en cursussen zijn een uitstekende manier om snel nieuwe kennis te leren. Daar staat tegenover dat ze weinig helpen bij het oplossen van specifieke problemen waar je tijdens een project tegen aan loopt. LINKIT’s mentorprogramma combineert leren met de zekerheid van een back-up voor je onvoorziene problemen.

Dit biedt een aantal directe voordelen:

 • Je technische problemen worden opgelost door best practices te volgen die onze experts je aanreiken.
 • Geleidelijk aan leert jouw team steeds meer van onze experts, waardoor het onafhankelijker en autonomer wordt.
 • We bieden een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw specifieke behoeftes.

En ook nog een aantal indirecte:

 • Je team leert, terwijl ze gewoon productief blijven
 • Je kennisportfolio groeit, waardoor je in de toekomst meer taken zelf kunt uitvoeren.
 • Snelle reactietijd voor kritische problemen.

En tot slot: het mentorprogramma bespaart je geld:

 • Je bent minder afhankelijk van externe ontwikkelaars
 • Je bespaart tijd aan het oplossen van onbekende problemen.
 • En je bespaart de tijd en kosten van lange weken aan training.

In zekere zin is het mentorprogramma vergelijkbaar met het wekelijks bezoeken van je persoonlijke trainer of je pianoleraar. Je betaalt voor wat je nodig hebt en je hebt altijd een expert tegenover je. Alle mentoren van LINKIT zijn senior developers die onze interne teams aansturen. Verder is het programma flexibel. Als je twee keer per week een mentor nodig hebt, dan kan dat. Maar zie je hem of haar liever eens per maand, dan is dat ook mogelijk.

Neem contact met ons op

Het delen van kennis is één van LINKIT’s kernprincipes. We hopen dat onze programma’s aansluiten op jouw behoeftes. Zowel voor bedrijven als professionals.