Den Haag
Senior
36 uur per week
6 months
Startdatum op 1 mei
Verlopen
67 Dagen geleden
DICTU

Firewall Specialist

Aantoonbaar recente ervaring met Check Point Firewal

Opdrachtomschrijving

Ben jij die proactieve Firewall Specialist met een positief kritische security mindset? Dan zouden wij jou graag in ons team willen hebben. Als derde-lijns security engineer houd je je bezig met de beschikbaarheid en instandhouding van onze grote en complexe high-end firewall infrastructuur van Dictu. Wij als Network Security team zijn verantwoordelijk voor de security onderdelen in onze dual datacenter en private cloud omgeving. Binnen het team voer jij proactief impactanalyses uit en werk je aan complexe changes en problems. Indien nodig bied je hulp aan de 2e-lijns collega’s van het Network Operations Center om incidenten zo spoedig mogelijk op te lossen. Je draait ook mee in de consignatiediensten.

Achtergrond opdracht

Het Network Security team is een professioneel en gezellig team waarin kennisdeling en het up-to-date houden van inhoudelijke expertise hoog in het vaandel staat. Wij werken hybride (zowel thuis als op kantoor) volgens het scrum framework, waarbij we in ieder geval één keer in de drie weken samenkomen op locatie voor onze sprintwissel.

Functie eisen

  • Certificering: minimaal CCSE 
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denk niveau
  • Aantoonbaar recente ervaring met Check Point Firewall (5 jaar)
  • Beheersing van de Nederlandse taal 

Competenties

  • Je streeft graag samen met je team naar een doel. Waar je dan ook honderd procent voor gaat
  • Je toont initiatief en bent in staat om zelfstandig je werkzaamheden te verrichten waarbij je wel afstemt met je collega’s over je werkzaamheden en vorderingen
  • Je hebt een positieve uitstraling én leert graag nieuwe mensen kennen
  • Je denkt in oplossingen, weet van aanpakken en neemt altijd je verantwoordelijkheid
  • Je zoekt niet alleen naar snelle, maar ook naar structurele oplossingen 

DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.