Assen
Senior
36 uur per week
6 months
Startdatum op 1 januari
Verlopen
186 Dagen geleden
DICTU

Senior ontwikkelaar

JAVA en Jboss

Opdrachtomschrijving

We zoeken een senior ontwikkelaar met brede kennis van Java(70%) en Oracle (30%). Rest services, spring boot, Angular en Maven. Bereid in allerlei ontwikkeltools en programmatuur te duiken al naar gelang het project dit nodig heeft. Voorbeelden hiervan zijn Jenkins/Sonar/bash.Bekend met SAML Single Sign On is een vereiste voor de authenticatie van een gebruiker. Termen als ''idendity provider'' en ''service provider'' zijn geen onbekende termen voor de ontwikkelaar. Profiel: Bereid en in staat zowel de frontend als de backend van de applicatie onder handen te nemen. Omdat er veel aansluitingen met andere applicaties beheerd en bijgebouwd zullen worden, zoekt de ideale kandidaat uit zichzelf contact met de betrokken solution architect, en met de ontwikkelaars/beheerders van andere applicaties. Het welslagen van elke nieuwe aansluiting hangt voor een belangrijk deel af van jouw communicatieve vaardigheden.

Achtergrond opdracht

IKM staat voor Integraal Klantbeeld Medewerker. Dit is een applicatie in ontwikkeling. Doel is om voor de medewerkers van RVO een zo volledig mogelijk ge├»ntegreerd klantbeeld te geven op het moment dat de RVO medewerker contact heeft de burger of ondernemer . Om dit te kunnen realiseren moeten meerdee bronsystemen worden ontsloten.'De applicatie is opgezet in verschillende technieken- JAVA- Angular- Servicebouw SOAP & REST- Javascript & CSS – Spring framework- CI/CD tools zoals Jenkins- Build tool maven- Linux

Functie eisen

  • WO- of HBO niveau┬á
  • JAVA en Jboss 5 jaar
  • Angular of vergelijkbare SPA frameworks 5 jaar
  • Servicebouw SOAP & REST 3 jaar
  • Agile scrum / DevOps 3 jaar
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.