Assen
Senior
36 uur per week
6 months
Startdatum op 15 april
Verlopen
15 Dagen geleden
DICTU

DevOps medewerker met specialisatie ontwikkelen/beheer

Java en Spring software ontwikkeling in een Agile Scrum DevOps omgeving

Opdrachtomschrijving

Voor onze klant, RDI, wordt uitbreiding gezocht voor een nieuw DevOps-team. Dit team werkt conform scrum en gaat zich bezig houden met beheren en doorontwikkelen van JAVA applicaties in een kubernates omgeving. Daarnaast worden ook nieuwe applicaties (of herbouw van ''oude'' applicaties) binnen dit team belegt. Jij bent van huis uit een JAVA-ontwikkelaar en hebt een klantgerichte instelling. Je weet de wensen van klanten goed te vertalen en hebt passie voor het vakgebied. Kenmerkend is dat je als dev-ops medewerker zowel oplossingen kan aandragen voor de korte als de lange termijn en deze desgewenst kan implementeren. Daarnaast ben je een teamspeler. De werkzaamheden zullen deels vanuit huis en deels op locatie van de klant worden uitgevoerd (Groningen).

Achtergrond opdracht

Afgelopen jaren een een aantal business applicatie omgebouwd naar Java, springboot op een kubernetes platform. Een CI/CD straat is ingericht om wijzigingen snel door te kunnen voeren. Deze applicaties worden door het team beheerd en verder doorontwikkeld. Ook nieuwe applicaties en andere bestaande zullen door dit team worden opgepakt en naar dezelfde technologie gebouwd of omgebouwd. De klantwaarde wordt geleverd door het beheren en doorontwikkelen van een keur aan applicaties voor RDI.

Functie eisen

  • HBO
  • Java/springboot (medior / senior niveau), HTML, CSS (Bootstrap), JavaScript (Angular JS/2+)
  • Java en Spring software ontwikkeling in een Agile Scrum DevOps omgeving. 2 jaar
  • Jira,Confluence, CI/CD, IntellJ, Rancher, Harbor, Kubernetes, SonarQube 2 jaar
  • SOAP, RESTful webservices 2 jaar
  • linux en JBoss applicatieserver 2 jaar
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.