Den Haag
Senior
24 uur per week
10 months
Startdatum op 1 maart
Verlopen
61 Dagen geleden
Alle vacatures bij LINKIT

Business Intelligence specialist

Spoedaanvraag, wij zoeken een ervaren Business Intelligence specialist met focus op PowerBI, Python, SQL en scrum.

Opdrachtomschrijving

Je beschikt over analytische vaardigheden waarmee je in staat bent complexe gegevens te analyseren en heldere inzichten en aanbevelingen te formuleren. Daarnaast leg je een sterke focus op het behalen van meetbare resultaten, waardoor je projecten binnen de gestelde tijd en budget succesvol kunt afronden. Effectieve communicatie en samenwerking met diverse belanghebbenden, zowel binnen als buiten de organisatie, behoren tot je competenties. Je hebt het vermogen om de behoeften van de klant te begrijpen en deze om te zetten in bruikbare inzichten en analyses. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Power BI en bent in staat innovatieve oplossingen te bedenken voor complexe vraagstukken. Een proactieve aanpak kenmerkt jou, waarbij je initiatief toont en problemen effectief aanpakt en oplost. Daarnaast bezit je organisatiebewustzijn door inzicht te hebben in de doelstellingen van de organisatie en je werk hierop af te stemmen. Bovendien kun je je mondelinge en schriftelijke vaardigheden goed inzetten om het verhaal achter de data over te brengen.

Het programma heeft als doelstelling om Informatiegestuurd werken als vaardigheid te leveren aan de organisatie. In het afgelopen jaar zijn we vooral bezig geweest met het fundament. We hebben een aantal use cases uitgewerkt en hebben een een start gemaakt om de organisatie te voorzien van (management)informatie in de vorm van dashboards. Dit gaan we verder professionaliseren.

Functie eisen:

  • Je beschikt over hbo-werk en denkniveau bij voorkeur een Bachelor of master in Computer Science, Software engineering of vergelijkbaar
  • Minimaal 5 jaar ervaring met PowerBI
  • Minimaal 5 jaar ervaring met Python
  • Minimaal 5 jaar ervaring met SQL
  • Minimaal 5 jaar ervaring met Scrum

Overige eisen:

  • Je hebt kennis en ervaring met tools als, Git
  • Je hebt kennis en ervaring met CI/CD (d.w.z. gitlab pipelines)
  • Je hebt kennis en ervaring met werken in zelfsturende Agile teams, bij voorkeur Scrum en SAFe