Den Haag
Senior
36 uur per week
6 months
Startdatum op 1 maart
Verlopen
67 Dagen geleden
Ministerie van Algemene Zaken

Content server specialist

Wij zoeken voor het Ministerie van Algemene zaken een Content server specialist

Opdrachtomschrijving:

Implementatie van DIAZ, een op Opentext software gebaseerde DMS implementatie voor het ministerie van Algemene Zaken als vervanging van PLATO, het huidige, sterk verouderde DMS. Dit betekent tevens een overstap naar zaakgericht werken voor de organisatie. We zoeken een Content Server consultant ‚Äď die de gevraagde functionaliteit voor documentopslag en -beheer kan configureren in Content Server.

Het Ministerie van Algemene Zaken is voortdurend in beweging (‚ÄúVerandering is de enige constante‚ÄĚ). Ook op ICT gebied is de omgeving aan verandering onderhevig. Zowel in het proces als in de geboden ICT producten en diensten zijn trajecten lopende ter optimalisatie, digitale vernieuwing en het toekomst vast maken van de ICT omgeving. Onderdeel daarvan is het vervangen van ht verouderde DMS. Hierbij is behoefte aan DMS (Opentext) specialisten met gedegen kennis van Content Server. Het gaat om technisch inhoudelijke expertise tbv de realisatie van processen en integraties met andere systemen (denk aan Kofax en SmartDocuments), business consultancy en test / release ondersteuning.

Functie eisen:

 • Ervaring met het ontwikkelen van processen en zaken in een DMS, technische realisatie van het DMS platform (Opentext)
 • Certificaten op gebied van:
  • Agile applicatie ontwikkeling
  • Test- en release management
  • Business Analyse
 • Een veiligheidsonderzoek op A niveau (AIVD) kan nodig zijn (een VOG verklaring is vereist)
 • MInimaal 4 jaar werkervaring HBO of hoger denk en werk niveau
 • Aantoonbare ervaring met de implementatie van DMS software en zaakgericht werken
Algemene Zaken is het ministerie van de minister-president. Het ministerie houdt zich bezig met de coördinatie van het algemeen regeringsbeleid en van de overheidscommunicatie. Ook verzorgt het departement de voorlichting over het Koninklijk Huis.