Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 29 januari
Verlopen
73 Dagen geleden
Alle vacatures bij LINKIT

Full Stack Developer

We zoeken een full stack ontwikkelaar die de Kiesraad kan helpen bij het UX onderzoek en ontwerp, frontend ontwikkeling. Met kennis van Typescript, Rust, Postgres en automatische deployment

Opdrachtomschrijving

Binnen het verkiezingsproces wordt gebruik gemaakt van software die ondersteunt bij het opstellen, vaststellen en publiceren van kandidatenlijsten, en bij het vaststellen en publiceren van verkiezingsuitslagen. De Kiesraad is verantwoordelijk voor het laten ontwikkelen van, het beschikbaar stellen van en het functioneel beheer van deze software. De komende jaren wil de Kiesraad een moderniseringsslag van deze software maken. Hiervoor zal nieuwe software ontwikkeld moeten worden. De software wordt in huis gebouwd door een klein ontwikkelteam, met als doel het zo goed mogelijk aansluiten bij de praktijk en het verkiezingsproces. De Kiesraad staat voor transparantie, de software is dan ook open source. Door het papieren proces vanaf het gemeentelijk niveau tot en met de zetelverdeling zo goed mogelijk te ondersteunen wordt het voor gebruikers eenvoudiger om het goede te doen: jouw werk helpt hierbij.

We zoeken een full stack ontwikkelaar die de Kiesraad kan helpen bij:

 1. Het ondersteunen van het UX onderzoek en ontwerp
 2. Het ontwikkelen van de frontend
 3. Het ondersteunen van de Lead Developer bij de bouw van de backend
 4. Het in goed overleg vertalen van de architectuur in nuttige software

Kennis, ervaring, competenties en vaardigheden

Je bent een van de drijvende krachten in het ontwikkelteam, die complexe vraagstukken oplost met nuttige code. Je bent niet bang om technische keuzes te maken met betrekking tot de tools en het verbeteren van ontwikkelprocessen. Kwaliteit vind je belangrijk en daarmee het schrijven van een gestructureerde en effectieve code. Je vindt het leuk om continu bezig te zijn met het verbeteren van de prestaties en analyseert hoe je dit kunt bereiken.

Functie eisen:

 • WO diploma Informatica of vergelijkbaar
 • 5 jaar ervaring met end-to-end software ontwikkeling
 • 5 jaar ervaring in front-end ontwikkeling en ontwerp
 • Aantoonbare kennis van Typescript, Rust, Postgres en automatische deployment
 • Aantoonbare ervaring met het verbeteren van complexe software en processen

Competenties:

 • Zelfstandigheid
 • Planmatig en structureel werken
 • Analyseren
 • Overtuigingskracht