Amsterdam
Medior
24 uur per week
5 months
Startdatum op 1 augustus
Verlopen
329 Dagen geleden
Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functioneel beheerder TOPdesk

Wij zijn op zoek naar een Functioneel beheerder TOPdesk

Beschrijving van activiteiten:

Functioneel beheer van TOPdesk in de on-site variant, ondersteunen TOPdesk key-users, 2e lijns ondersteuning, actieve ondersteuning en advisering bij het verder inrichten van onderwijs ondersteunende processen, toevoegen en verwijderen van organisatieonderdelen binnen bestaande dienstverlening.

Betreft voornamelijk tickets tbv Studentondersteuning. Je moet in staat zijn procesveranderingen en verbeteringen te kunnen omzetten in verbetervoorstellen. Het betreft hier een onsite variant van TOPdesk en enige kennis van Linux beheer is mooi meegenomen. Zeker wanneer er sprake is van herstarten en vervangen van certificaten. Je moet goed kunnen overleggen en schakelen met teamleiders van de studentenbalie. Per jaar worden er ongeveer 300.000 tickets ingediend.

Gevraagde kennis & ervaring

  • Minimaal HBO niveau
  • Minimale eis: 2 tot 3 jaar werkervaring
  • Betreft inzet van max. 24 uur p/w, bij voorkeur dinsdag en donderdag als werkdag, verder flexibel kwa uren inzetbaarheid. Hybride inzet.
  • Technische kennis van TOPdesk in de on site variant en in staat met deze kennis aan de slag te gaan en vanuit deze kennis te adviseren, klantgericht
  • Soft skills: communicatief vaardig en iemand die goed kan samenwerken
  • Pro-actieve houding. Goed inschattingsvermogen bij het nemen van beslissingen. Een zelfstarter.
Bedrijfsinformatie:
De Vrije Universiteit Amsterdam (VU), opgericht door Abraham Kuyper in 1880, is een innovatieve universiteit die midden in de samenleving staat en actief bijdraagt aan de ontwikkelingen in onderwijs en onderzoek. Onze breed georiënteerde universiteit telt faculteiten, verschillende instituten, stichtingen en onderzoekscentra en ondersteunende diensten. Op de campus, aan de snelst groeiende economische regio van Nederland (de Zuidas), volgen ruim 25.000 studenten wetenschappelijk onderwijs en werken ca. 2.750 wetenschappelijke personeelsleden en 1.900 personeelsleden in niet-wetenschappelijke functies.

De VU wil groeien, zowel in kwaliteit van onderwijs en onderzoek als in aantrekkingskracht op studenten, wetenschappelijke medewerkers en maatschappelijke partners. Daarbij staan de kernwaarden voorop: betrokken bij de maatschappij, zorgvuldig in de omgang met elkaar en ambitieus in onderwijs en onderzoek.

De Stichting VU is de rechtspersoon waarbinnen de Vrije Universiteit haar werk verricht. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door het College van Bestuur.