Den Haag
Senior
36 uur per week
6 months
Startdatum op 24 januari
Verlopen
234 Dagen geleden
DICTU

Firewall Specialist

Aantoonbaar recente ervaring met automatisering (Python)

Opdrachtomschrijving

Ben jij die proactieve Firewall Specialist met een positief kritische security mindset? Dan zouden wij jou graag in ons team willen hebben. Als derde-lijns security engineer houd je je bezig met de beschikbaarheid en instandhouding van onze grote en complexe high-end firewall infrastructuur van Dictu. Wij als Network Security team zijn verantwoordelijk voor de security onderdelen in onze dual datacenter en private cloud omgeving. Binnen het team voer jij proactief impactanalyses uit en werk je aan complexe changes en problems. Een belangrijk onderdeel van je rol is automatisering met behulp van Python. Indien nodig bied je hulp aan de 2e-lijns collega’s van het Network Operations Center om incidenten zo spoedig mogelijk op te lossen. Je draait ook mee in de consignatiediensten.

Achtergrond opdracht

Het Network Security team is een professioneel en gezellig team waarin kennisdeling en het up-to-date houden van inhoudelijke expertise hoog in het vaandel staat. Wij werken hybride (zowel thuis als op kantoor) volgens het scrum framework, waarbij we in ieder geval één keer in de drie weken samenkomen op locatie voor onze sprintwissel.

Functie eisen

  • Certificering: minimaal CCSE
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denk niveau
  • Aantoonbaar recente ervaring met Check Point Firewalls 5 jaar
  • Beheersing van de Nederlandse taal 
  • Aantoonbaar recente ervaring met automatisering (Python) 2 jaar
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.