Den Haag
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 20 november
Verlopen
221 Dagen geleden
DICTU

3e-lijns Security Engineer

Op zoek een 3e-lijns Security Engineer met ervaring met Cisco

Opdrachtomschrijving

Wij zoeken een ervaren Email Security engineer, die proactief, analytisch en integer is. Wil jij ons team versterken? Dan krijg je te maken met state-of-the-art technologie en een zelf organiserend team. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor Email Security.

  • Jij bent de 3e- lijns specialist die alles weet over Email Security en de technieken die daarbij horen, zoals Cisco Secure Email (ook wel Cisco IronPort genoemd).
  • Je voert proactief impactanalyses uit en werkt aan complexe changes en problems.
  • Je helpt ook de 2e-lijns collega’s van het Network Operations Center om incidenten snel op te lossen.
  • Je doet mee aan de consignatiediensten.

Achtergrond opdracht

Je werkt samen met je collega’s aan de netwerkdiensten van Dienst ICT Uitvoering (DICTU). Deze diensten zijn van hoge kwaliteit en worden steeds verbeterd. We werken vooral voor de ministeries van Economische Zaken en Klimaat en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, en hun uitvoeringsorganisaties zoals de RVO Nederland en de NVWA. We beheren en verbeteren systemen en applicaties die onder andere zorgen voor subsidies, certificaten en het donorregister. Ons team is professioneel en informeel. Je hebt veel ruimte voor eigen inbreng. We werken hybride (thuis en op kantoor) volgens de Agile principes. Eens in de vier weken komen we samen op locatie voor onze sprintwissel.

Functie eisen

  • Aantoonbaar HBO werk en denk niveau
  • Bereidheid tot het draaien van consignatiediensten
  • Minimaal 4 jaar ervaring als Email security engineer of vergelijkbare rol
  • Je hebt veel kennis en ervaring met Cisco Secure Email (ook wel Cisco IronPort genoemd)
  • Extra kennis en ervaring met Python en Ansible is een pluspunt.
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.