Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 10 juli
Verlopen
344 Dagen geleden
SSC-ICT

Trellix Security Professional

Op zoek naar een Trellix Security Professional!

Opdrachtomschrijving:

Als Trellix Security Professional ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de Trellix Endpoint Protection oplossingen die gebruikt worden binnen de verschillenden klanten. Daarnaast ben je bezig met het ontdekken van zwakheden in infrastructuren, systemen en webapplicaties bij klanten. Door het uitvoeren van technische analyses ben je in staat om voor klanten de cybercrime bedreigingen in de systemen aan te tonen en hen te adviseren en assisteren in de wijze waarop dit opgelost dient te worden.

Het team is verantwoordelijk voor het Operating System (OS) van zowel de Microsoft Windows als de Red Hat Enterprise Linux servers van SSC-ICT. Deze uitvraag betreft specifiek de uitvraag voor een Senior specialist voor het Windows platform.Onderwerpen als life-cycle management, security by design en compliancy spelen een grote rol om de integriteit en veiligheid van onze rijksoverheid data te waarborgen. Tevens zorgt het team Server Image and Os Services (SIOS) ervoor dat de servers van SSC-ICT gemonitord worden en dat de servers goed beschermd zijn tegen malware. Oftewel, dit team doet er alles aan om een betrouwbare en veilige dienstverlening te kunnen garanderen. Als onderdeel van de Business Unit Basis Infra spelen wij voornamelijk een rol in de uitvoerende processen zoals change-, incident- en problem management.

Eisen:

  • Microsoft gecertificeerd middels; MCSE en of MCITP (Certificaat behaald)

Wensen:

  • Kennis en ervaring van MECM, in combinatie met WSUS aantoonbaar op CV.
  • Minimaal 3 jaar kennis van en ervaring van de anti-malware producten McAfee en Microsoft in grote complexe omgevingen (>2000 Windows Servers), aantoonbaar op CV.
  • Minimaal 3 jaar kennis van en ervaring met implementatie en exploitatie van McAfee technologieën, aantoonbaar op CV.
  • Kennis en ervaring van met het beheren van de server infrastructuur op basis van Powershell, aantoonbaar op CV.