Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 13 november
Verlopen
233 Dagen geleden
COA

Senior netwerkbeheerder

Opdrachtomschrijving:

Als Netwerkbeheerder bij het COA zorg je voor het opzetten, onderhouden en optimaliseren van de infrastructurele systemen die het primaire proces, te weten de opvang van asielzoekers in Nederland, ondersteunen. Je zal ingezet worden voor projecten, 3e lijns ondersteuning en het openen of sluiten van locaties in geheel Nederland. Daarnaast ga je werkzaamheden verrichten met betrekking tot netwerk gerelateerde projecten en vernieuwingen en het beheren van het technisch ontwerp; het uitvoeren van regulier onderhoud en systeemtesten ook een onderdeel van je functie. Je werkt nauw samen met je collega’s binnen het team die naast hun primaire operationele beheerwerkzaamheden, vanuit hun deskundigheid een vakinhoudelijke bijdrage leveren in wijzigingsverzoeken, projecten (o.a. Life Cycle Management) en bij nieuwe technologische ontwikkelingen ter verbetering van de COA dienstverlening. Je vind het dus ook leuk om je kennis en kunde over te dragen aan de junior collega`s op de afdeling. Urgente zaken buiten kantoortijden komen voor in deze functie en weet je de regels van het flexibele werken hierbij toe te passen.

Eisen:

• Heb je minimaal 3 jaar relevante kennis en ervaring met Palo Alto

• Beschik je over relevante technische netwerk certificeringen, zoals PCNSA, Cisco CCNP

• Ben je in het bezit van een B rijbewijs

• Is kennis van andere technieken zoals Ansible en of andere netwerkgerelateerde technieken een pré

• Verder is het een pre als je bekend bent met het netwerk binnen jusitie

Bedrijfsinformatie:
COA staat voor Centraal Orgaan opvang asielzoekers. COA is verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers en begeleiden hen naar een toekomst in Nederland of het land van herkomst. Men werkt daarbij nauw samen met de andere organisaties binnen de vreemdelingenketen zoals de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V). Alle partners hebben hun eigen taken en verantwoordelijkheden.

Zelfstandig bestuursorgaan
Het COA is een zelfstandig bestuursorgaan (zbo) en voert de taken uit die zijn vastgelegd in de Wet Centraal Orgaan opvang asielzoekers (Wet COA). De organisatie legt verantwoording af aan de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid.