Utrecht
Medior
36 uur per week
10 months
Startdatum op 8 maart
Verlopen
143 Dagen geleden
Belastingdienst

Front End Developer

Wij zijn op zoek naar een Medior Front End Developer met kennis en ervaring van HTML, CSS, ES6 en/of Typescript + WCAG.

Opdrachtbeschrijving

In jouw rol van Front-end Developer zorg je ervoor het vlekkeloos functioneren van één van de meest bezochte overheidswebsites van Nederland. Samen met jouw collega’s ontwikkel je onze site continue door en zorg je ervoor dat alle gebruikers deze goed kunnen gebruiken. Vanuit jouw expertise geef je mede richting aan de toekomst van de website en implementeer je deze. Je maakt deel uit van een multidisciplinair scrumteam waarin de doorontwikkeling en het onderhoud van de site wordt gerealiseerd. Sommige expertises zijn wat meer op afstand en in geval onderhoud jij het contact vanuit jouw expertise op het gebied front-end development.

Deze opdracht is niet geschikt voor ZZP'ers.

Achtergrond opdracht

Betrouwbaar en continue in beweging, dat kenmerkt de website van de Belastingdienst. Deze spanningsboog vraagt om ontwikkelaars die niet bang zijn om bestaande code te onderhouden maar ook kennis genoeg hebben om vernieuwingen / verbeteringen door te voeren in een reeds bestaande omgeving. Dat is waar het organisatieonderdeel Klantinteractie & -Services (KI&S) voor staat en waar de medewerkers van deze afdeling de volledige verantwoordelijkheid voor durven te nemen!

Functie eisen

  • Je werkt en denkt op HBO-niveau.
  • Je hebt aantoonbare kennis van HTML, CSS, ES6 en/of Typescript.
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring als medior ontwikkelaar van websites en webapplicaties / web-content in teamverband in grote of complexe organisaties. De oplossingen voldeden natuurlijk aan de toegankelijkheidseisen (WCAG).
  • Je hebt 3 jaar aantoonbare ervaring met Content Management Systemen, kennis van HCL DX is een pré.
  • Je hebt 3 jaar ervaring met werken in een scrum team.

Competenties

  • samenwerken
  • flexibiliteit
  • initiatief
  • doorzettingsvermogen
  • zelfontwikkeling

Aanvullende kennis

Herken jij jezelf ook hierin?

Je denkt graag mee over de opzet en functioneren van onze digitale dienstverlening. Samen met je collega’s streef je naar een kwalitatief hoogwaardige website en tevreden gebruikers. Je wilt trots zijn op jouw werkzaamheden en ondervinden dat die ertoe doen. Verder vind je leren en bijblijven in het vak een belangrijk aspect van het werk.

De IV-organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT-voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV-organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing-en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV-landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.