Assen
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 11 september
Verlopen
269 Dagen geleden
Rijkswaterstaat

Gegevensbeheerder Data

Wij zoeken een ervaren Gegevensbeheerder met focus op werkervaring met beheersystemen zoals GIS, Meridian en Ultimo.

Opdrachtgever:

Algemeen: het actueel, betrouwbaar en compleet houden van de data over het werkgebied van de hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl binnen Rijkswaterstaat Noord-Nederland. Zo ben je verantwoordelijk voor de areaalinformatie en de in de systemen opgenomen gegevens. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor en de coƶrdinator van actuele, betrouwbare en complete gebiedsgegevens. Ook geef jij inhoudelijke adviezen binnen het werkveld.

Specifiek: Je treedt op als intermediair tussen Rijkswaterstaat Noord-Nederland en externe partijen, waaronder andere overheden en aannemers met betrekking tot gegevens over het werkgebied.

Je ondersteunt en coƶrdineert het abc-toetsingsproces (het zgn. D.A.G. proces) van gegevens over het werkgebied bij prestatiecontracten en eventuele andere contracten die aangegaan worden. Hierbij lever je voorwaarden aan en ondersteun je en geef je inhoud aan het proces van gegevensoverdracht van onderhoud- en aanlegprojecten naar het district mbt het beheer en het in stand houden van het hoofdvaarwegennet. De taken richten zich op het Actueel, Betrouwbaar en Compleet (ABC) aangeleverd krijgen van informatie/data uit uitgevoerde werkzaamheden en deze correct (laten) verwerken in het BMS van Rijkswaterstaat. Daarnaast draag je, bij het opstellen van nieuwe contracten, zorg voor het inbrengen van de relevante eisen ten aanzien van ABC-areaalinformatie. Dit alles gebeurt in nauw overleg met de asset manager en technisch adviseurs van het district. De gevraagde en te verwerken informatie/data hebben vooral met het ABC van het vakgebied van de civiele techniek en industriƫle automatisering te maken.

Functie eisen:

  • Kandidaat beschikt over een diploma op HBO -niveau.
  • Kandidaat beschikt over minimaal 5 jaar kennis en werkervaring van informatievoorziening.
  • Kandidaat beschikt over minimaal 2 jaar kennis en werkervaring met beheersystemen zoals GIS, Meridian en Ultimo.

Overige wensen:

  • Mate waarin de kandidaat kennis heeft van Assetmanagement en de nautische infrastructuur.
  • Mate waarin de kandidaat kennis heeft van en werkervaring heeft met Civiele techniek en IndustriĆ«le Automatisering
  • Mate waarin kandidaat beschikt over de gevraagde competenties en vaardigheden (toetsbaar in CV, motivatie en/of mogelijk gesprek).