Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 1 augustus
Verlopen
292 Dagen geleden
Gemeente Den Haag

Packager bij application management & services team

Werkzaamheden

Je hebt kennis van en ervaring met het packagen en onderhouden van client softwarepakketten. Kennis van Microsoft App-V, User Environment Management, SCCM, Ivanti Workspace Control, Citrix, Liquidware is een pre.

Als packager moet je zelfstandig kunnen werken en goed kunnen functioneren in teamverband. Je bent verantwoordelijk voor de planning, voortgang en kwaliteit van je werkzaamheden, proactief en flexibel en draagt bij aan het verbeteren van het team en de processen en tools. Daarnaast ben je communicatief vaardig, resultaatgericht, stressbestendig en kun jij je werk goed organiseren.

De ideale kandidaat heeft een afgeronde HBO opleiding op het gebied van informatica of vergelijkbare kennis.

Kenmerken van de afdeling

Wij zijn op zoek naar een packager die ons leuke en uitdagende team Application Management & Services wil komen versterken. Ons team is verantwoordelijk voor het beheer, ontwikkeling en implementatie van client applicaties voor alle 10.000 ambtenaren van Gemeente Den Haag. Wij werken volgens agile methoden, waaronder Scrum, zijn innovatief en kijken elke dag hoe we dingen beter kunnen doen.

Ons team bestaat uit een product owner, een scrum master en zes specialisten, waar jij er één van kunt worden. Ieder teamlid heeft brede kennis van het vakgebied en specialismen en we delen onze kennis graag met elkaar. We zijn niet alleen verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten, we voelen ons ook verantwoordelijk en dat is goed te merken binnen het team. We helpen elkaar.