Den Haag
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 1 augustus
Verlopen
381 Dagen geleden
DICTU

ICT Expert Applicatiebeheer B

Minimaal 3 jaar ervaring in het ontwikkelen van .NET applicaties en MS SQLdatabases

Opdrachtomschrijving

De werkzaamheden bestaan uit het beheer en het doorontwikkelen van de bestaande dotnet applicaties. In opdracht van de klanten worden nieuwe funtionaliteiten ontwikkeld. De applicatie maakt gebruik van onder andere MS SQL 2016 als databaseserver. Daarnaast bestaan er koopelingen met andere systemen, deze moeten regelmatig angepast / verbeterd worden. Wat wordt van je verwacht: Meedenken en adviseren bij het aanpassen, oplossen en verbeteren van de maatwerkapplicatie; het opstellen van zowel functionele ontwerpen als technische ontwerpen. Ontwikkelen van modules in C#.NET; het testen van de applicatie: het analyseren en oplossen van software problemen. De werkzaamheden worden opgepakt na opdracht van de delivery manager van Dictu en de klanten van Dictu. Communicatie met medewerkers van de klant en opdrachtnemers waar de Acceptatie – en Productie omgevingen draaien.

Achtergrond opdracht

Wij beheren een aantal dotnet applicaties voor onze klanten ACM, RDI en ILT. Beheer afspraken zijn vastgelegd in een afspraken document. In dit document staan afspraken vermeld over onder andere oplostijden van incidenten, realiseren van wijzigingen en inzicht in communicatielijnen.

Functie eisen

  • HBO niveau
  • Ervaring bij de Rijksoverheid met koppelingen die daar in gebruik zijn (met name digikoppeling) over meerdere rijksoverheidsorganisaties (3 jaar)
  • Minimaal 3 jaar ervaring in het ontwikkelen van .NET applicaties en MS SQLdatabases (3 jaar)
  • Kennis en ervaring met Windows besturingsystemen (Windows10, 11 en Windowsserver 2016, 2019) (5 jaar)
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.