Dit evenement heeft al plaatsgevonden

The OutSystems Summer Hackathon

Roelofarendsveen
25 Aug 2023 15:00 - 19:00

The OutSystems Summer Hackathon – Powered by LINKIT en CoolProfs

Op 25 augustus nodigen LINKIT en CoolProfs jullie graag uit in Roelofarendsveen, in het nieuwe kantoorpand van CoolProfs. Tech Campus De School is ingericht met de nieuwste snufjes en er is een heerlijk schoolplein, waar we lekker buiten kunnen zitten. 

Dit event is iets voor jou als je? 

✔️ Een ervaren OutSystems developer bent die zijn kennis en kunde graag op de proef stelt voor het goede doel
✔️
Een developer bent die het liefst leert door ervaren, ofwel zelf of door verhalen van anderen. 

Wist je dat jij levens kunt redden met OutSystems? Op 25 augustus kan dat. We gaan deze middag hands-on met jullie aan de slag! Onder begeleiding van onze experts vindt er een hackathon plaats voor het Rode Kruis. Het Rode Kruis maakt gebruik van pagers die door het hele land verspreid zijn. Deze pagers worden gebruikt door de noodhulp teams, het is dus van groot belang dat er bijgehouden kan worden wat er met deze pagers gebeurt. Zo wil het Rode Kruis graag weten: wat de geschiedenis is van de pager, wie de pagers in bezit heeft gehad, wat is de status van de pager is, misschien heeft hij wel een software update nodig. 

Kortom, hier moet een oplossing voor komen. Wat die oplossing is, is aan jou en jouw team.  

Om aan de hackathon mee te doen kan je inschrijven als individueel of als een team (maximaal 4 personen)! Zorg dat iedereen uit jouw team zich aanmeldt en ga op 25 augustus aan de slag met jullie perfecte oplossing voor het Rode Kruis. 

 
Heb jij nog mensen in je omgeving die jij graag laat zien wat OutSystems inhoudt, maar hebben ze geen kennis van werken met OutSystems? Neem ze dan alsnog mee, er is ook een ruimte voor het volgen van een OutSystems Jumpstart. Hierbij leer je de kneepjes van het vak in een middag. 

We sluiten af met een heerlijke BBQ. Hier zijn onze eigen experts en MVP’s ook aanwezig. Tijd zat om die onder het genot van een hapje en een drankje als je prangende vragen te stellen. 

Datum: vrijdag 25 augustus 2023

Locatie: Tech Campus De School, Schoolbaan 1, Roelofarendsveen

Toegang en parkeren is gratis.

Als je iemand meeneemt, laat deze persoon zich ook inschrijven en een keuze maken.

Meld je hieronder aan!