The OutSystems Summer BBQ

Roelofarendsveen
25 Aug 2023 15:00 - 15:00

The OutSystems Summer BBQ – Powered by LINKIT en CoolProfs

Vorig jaar november organiseerde LINKIT & CoolProfs een Exclusieve viewing party van OutSystems’ Next Step wat online plaatsvond. We wilden jullie graag de kans geven om andere OutSystems developers te spreken terwijl je toffe presentaties kon volgen, zowel online als exclusieve live content. Omdat dit zo’n succes was hebben we samen besloten nog een editie te organiseren. Dit keer op een heerlijke zomer dag met als afsluiter een BBQ!

Op 23 juni nodigen LINKIT en CoolProfs jullie graag uit in Roelofarendsveen, in het nieuwe kantoorpand van CoolProfs. Tech Campus De School is ingericht met de nieuwste snufjes en er is een heerlijk schoolplein, waar we lekker buiten kunnen zitten.

We gaan deze middag graag hands-on met jullie aan de slag! Onder begeleiding van onze experts vindt er een hackathon plaats om een oplossing te bouwen voor het Rode Kruis. Je gaat dus niet zomaar wat bouwen, maar gaat echt het verschil maken voor het Rode Kruis met jouw oplossing. Wil jij graag meedoen aan de hackathon; meld je individueel aan en dan zorgen wij dat je in een tof team terecht komt. Of meld aan met een team van maximaal 4 personen. Zorg dat alle teamleden zich voor het event aanmelden.

Liever niet mee hacken, kijken kan ook! We hebben grote schermen hangen zodat je de actie nauw kunt volgen.

Heb jij nog mensen in jouw omgeving die geen verstand hebben van OutSystems? Of nog niet geloven in de kracht van Low-Code? Neem ze dan mee deze middag. In plaats van de Hackaton, kunnen een OutSystems Jumpstart volgen. Tijdens de Jumpstart zit je zelf aan de knoppen en leer je de basics van het werken met OutSystems en krijg je te zien hoe snel dit kan gaan!

Na een middag hard werken sluiten we af met een heerlijke BBQ met z’n allen. Hier kun je de kans pakken om elkaar te spreken en ervaringen uit te wisselen. Ook zijn onze experts hierbij aanwezig en die vertellen je onder genot van een hapje en een drankje ook graag hun ervaringen.

Voor wie is dit event?

  • Een ervaren OutSystems developer die zijn kennis en kunde graag op de proef stelt voor het goede doel.
  • Een developer die het liefst leert door ervaren, ofwel zelf of door verhalen van anderen.
  • Iemand die geen ervaring heeft met OutSystems, maar wel heel nieuwsgierig is.
  • OutSystems developers die het leuk vinden om elkaar weer eens te zien en spreken.

Kortom: iedereen is welkom, hier moet je bij zijn!

Meld je aan en laat ons weten of je mee wil doen aan de Hackathon of aan de Jumpstart en of we op je moeten rekenen bij de BBQ.

Datum: vrijdag 25 augustus 2023

Locatie: Tech Campus De School, Schoolbaan 1, Roelofarendsveen

Toegang en parkeren is gratis.

Als je iemand meeneemt, laat deze persoon zich ook inschrijven en een keuze maken.

Meld je hieronder aan!

Hoe kan ik je helpen?

Contact Pascal

Stuur een email +31 (0)30 265 0 265
Nu beschikbaar
Hoe kan ik je helpen?