Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Masterclass presenting like a boss

@LINKIT Headquarters, de Meern
21 Sep 2023 17:00 - 20:00

Een presentatie opbouwen, dat is niet voor iedereen gedaan in 1, 2, 3. Wat zet je bijvoorbeeld op je slides? Hoe zorg je dat je verhaal mooi rond is?  

Een presentatie geven, de een schud hem zo uit zijn mouw maar voor de ander valt dat nog vies tegen. Als functioneel beheerder ben jij vaak aan het woord, je presenteert wat af. Bijvoorbeeld na livegang of vernieuwing van een applicatie. Jij bent de aangewezen persoon om de gebruikers wegwijs te maken.  

Maar hoe zorg je ervoor dat de gebruikers jouw verhaal direct snappen? Hoe voorkom je dat telkens dezelfde vragen krijgt na een presentatie? Een wereld met gebruikers die (bijna) alles in een keer snappen, dat klinkt als een droomwereld toch? 

Dit ligt dichter bij de realiteit dan je denkt. Onze Expert Jonathan is een ster in helder presenteren en neemt je graag mee in zijn tips & tricks. Op 21 september vindt de gratis LINKIT Masterclass plaats. We hebben voor deze Masterclass een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je op tijd in! Tijdens deze interactieve sessie @LINKIT Headquarters (Rijnzathe 9, de Meern) krijg jij samen met andere functioneel beheerders de unieke kans om nieuwe tips & tricks te krijgen.

Met jouw nieuwe presentatie skills zorg je voor: 

✔️ Meer overtuiging naar jouw stakeholders 
✔️
Een heldere presentatie en houd je weinig vragen over achteraf 
✔️
Meer invloed op keuzes binnen jouw organisatie 

We starten de middag met een heldere uitleg van Jonathan waarbij je eindeloos vragen kunt stellen. Hierna hebben we een pauze waarin we genieten van versgebakken pizza’s. En na de pauze mag jij zelf aan de slag! Pas direct alles wat je geleerd hebt toe en presenteer “like a boss”.

Leer onze experts kennen

Jonathan Wigmans is een UX Designer bij LINKIT, ook hij staat regelmatig te presenteren aan klanten, collega’s en stakeholders. Hij gaf eerder vorig jaar een cursus aan collega’s om te leren presenteren als een baas. Dat was een groot succes! Daarom is Jonathan dé persoon om jullie deze dag te begeleiden.

Marieke Meelker is de Squadlead van LINKIT’s Functioneel Beheer Squad. Na haar studie International Business and Management is zij in 2017 als functioneel beheerder aan de slag gegaan bij klanten zoals ’s Heeren Loo, KLM en Logius. Een van de leukste aspecten van haar werk vindt ze het verbinden van mensen en processen binnen een organisatie. Dus heb jij nog inhoudelijke tips nodig, maak dan absoluut even een praatje met Marieke! 

Hoe ziet deze avond eruit? Check het programma hier vast:
17.00 – Binnenkomst met een hapje & drankje
17.05 – Welkom bij LINKIT
17.30 – Masterclass start
18.15 – Versgebakken pizza
19.15 – Masterclass vervolg
20.30 – Einde masterclass en tijd voor een borrel

Meld je aan voor deze masterclass via het formulier hieronder!

Meld je aan