Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Big Data Expo

12 Sep 2023 09:00 - 13 Sep 2023 18:00

Klaar voor wat nieuwe en frisse data en IoT inspiratie? Goed nieuws! LINKIT komt naar de Big Data Expo in september! Als onderdeel van de expo hosten we een presentatie samen met FC Utrecht.

Elke voetbalwedstrijd verwelkomt FC Utrecht 20.000 supporters. De meest normale manier op naar het stadion te reizen is per auto. Dit veroorzaakte elke keer een groot parkeerprobleem en het eindeloos zoeken naar een parkeerplek moest opgelost worden. Tijdens de presentatie leggen LINKIT en FC Utrecht uit hoe ze de ervaring van de supporter met digital twins hebben veranderd.

Het stadion van voetbalclub FC Utrecht biedt elke wedstrijd plaats aan ongeveer 20.000 toeschouwers. De meest gebruikelijke manier om naar het stadion te reizen is met de auto. Deze eindeloze zoektocht naar een parkeerplaats moest veranderen! Tijdens de keynote zal Sonny van Kranenburg, Business & Campagne Marketeer bij FC Utrecht, de klantreis van de toeschouwers toelichten en gaat Kennon Rodrigues, hoofd AI & Data Engineering bij LINKIT, in op de data-uitdagingen die dit project heeft ondervonden. De juiste Proof of Concept op basis van alle verschillende data-stakeholders en hoe integreer je meerdere bronnen van incompatibele data? Dit en meer leggen wij u tijdens deze presentatie uit.

Heb je al een ticket voor de Big Data Expo? Super, dan zien we je daar! En anders kan je via de link hieronder jouw gratis kaartje regelen!

Bezoek de Big Data Expo GRATIS en: 

✔️ Maak jouw nieuwe data pipeline ter plekke op onze stand & geven je advies!
✔️
Laat je inspireren over smart parking samen tijdens onze presentatie met FC Utrecht
✔️
Onze experts gaan graag met je in gesprek over jouw data uitdagingen

Naast de presentatie zijn we ook aanwezig met een unieke stand op de Big Data Expo. Samen bouw we daar ter plekke jouw nieuwe data pipeline en krijg je direct tips van onze experts voor verbetering!

Leer onze experts kennen

Kennon Rodrigues (LINKIT) is Head of AI & Data Engineering met meer dan 18 jaar IT ervaring. Hij staat bekend om het ontwerpen en leiden van belangrijke projecten. Kennon is gespecialiseerd in data- en cloud migratie en blinkt uit als data- en system engineer. Bij het inzetten van technologieën heeft hij een belangrijke rol om bedrijven te transformeren.

Sonny van Kranenburg (FC Utrecht) Als innovation officer werkt Sonny samen met partners om baanbrekende innovaties te introduceren. Met een passie voor het verleggen van de grenzen van sporttechnologie speelt Sonny een belangrijke rol in het tot leven brengen van nieuwe ideeën en het revolutioneren van de voetbalervaring bij FC Utrecht.