LINKIT verwelkomt Debby Jansen en Anneke Keller als nieuwe leden van de Raad van Advies

LINKIT kondigt met trots de toetreding van Debby Jansen en Anneke Keller tot de Raad van Advies aan. De innovatieve IT-dienstverlener die organisaties ondersteunt bij het realiseren van digitale ambities en het duurzaam oplossen van zakelijke uitdagingen met IT onderstreept met deze benoemingen haar streven naar continue verbetering en advisering door leiders met bewezen inzicht in de IT-wereld.

Voormalig Chief Commercial Officer bij Levi9, Debby Jansen brengt een uitgebreide ervaring in commerciële strategieën en klantbeleving binnen de IT-sector naar LINKIT. Met een achtergrond als Directeur Service Delivery & Account Management bij Capgemini Infrastructure Outsourcing CE, Directeur van de Capgemini Academy en als CCO bij Levi9, heeft Debby een trackrecord in het stimuleren van bedrijfsgroei en het verbeteren van klantrelaties.

Anneke Keller, die eerder posities vervulde bij TomTom, Coolblue en Jumbo vervulde en nu CTO bij PostNL is, staat bekend om haar leiderschapskwaliteiten en technologische kennis. Daarmee brengt zij strategische inzichten en een praktische benadering van IT-innovatie naar de Raad van Advies. Haar medeauteurschap van ‘The Cherry Model’ onderstreept haar benadering van het leiden van technologieteams in tijden van verandering.

“Met Debby Jansen en Anneke Keller breiden we onze Raad van Advies uit met leden die niet alleen een indrukwekkende expertise inbrengen, maar ook bijdragen aan de diversiteit en kracht van ons adviesteam.” zegt Cornelis Lemstra, CEO van LINKIT.

Voorzitter van de Raad van Advies Harry van Dorenmalen vult aan: “Met Debby en Anneke geven we een verdere invulling voor de agenda van morgen voor LINKIT en haar klanten en het portfolio dat daarbij nodig is.”

Samen met de bestaande leden, Harry van Dorenmalen (voormalig CEO IBM Benelux, chairman IBM Europa en nu als multi-commissaris) en Lex van Dijk (voorheen Managing Director bij Van Lanschot en in huidige rol als Director bij Zanders), vormen Debby en Anneke een versterkt adviesorgaan dat LINKIT zal adviseren in haar toekomstige strategische beslissingen en bijdraagt aan het behoud van een sterke zelfstandige en onafhankelijke positie in de competitieve IT-markt. 

Onder het huidige bestuur, bestaande uit een zestal directieleden en aangevoerd door CEO Cornelis Lemstra heeft LINKIT een gestage groei doorgemaakt. In 2023, waarin het bedrijf haar 25-jarig jubileum vierde werkten ruim 1600 professionals, waaronder 250 eigen explorers aan het realiseren van de digitale ambities van haar klanten. Tevreden medewerkers en tevreden klanten zorgen ervoor dat LINKIT is uitgeroepen tot beste IT-werkgever op het gebied van softwareontwikkeling en behoort tot de beste IT-partners van Nederland volgens landelijk imago-onderzoek.