Den Haag
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 3 juni
Verlopen
83 Dagen geleden
Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND)

Netwerkbeheerder

Op zoek naar een Netwerkbeheerder met ervaring in VMware en F5!

Opdrachtomschrijving:

In jouw rol als Netwerkbeheerder in het team technisch beheer Infra ben jij de expert in het beheren van de netwerkinfrastructuur van de IND m.b.v. VMWare NSX en (F5) Loadbalancers, Aruba switches, FortiGate, FortiProxy en Infoblox. Het team technisch beheer Infra bestaat uit 18 specialisten die het hart van de systemen beheren. De continuïteit van de systemen zijn afhankelijk van deze technische infrastructuur die de performance levert aan de eindgebruikers van de IND. Beheersbaarheid, continuïteit, life-cycle management, backup/restore etc. zijn onderdelen die geheel geïntegreerd zijn in het beheerproces en werkzaamheden die je uitvoert.

De teams en ons management kenmerken zich door een prettige, informele no-nonsense-sfeer. We gaan uit van vertrouwen en professionaliteit met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Je werkt aan incidenten en wijzigingsactiviteiten die in Topdesk ingeschoten zijn; Je neemt deel aan diverse netwerk gerelateerde trajecten;
  • Je doet het algemene beheer van VMWare NSX en Aruba switches, FortiGate, FortiProxy, (F5) Loadbalancers en Infoblox.
  • Je bent dagelijks verantwoordelijk voor het netwerkbeheer op 20 (INDiGO) omgevingen binnen ons datacenter (RC-IND) en ketenkoppelingen met ketenpartners;
  • Je bent het aanspreekpunt voor netwerkinrichtingen voor oa. architecten, beheerders en developers.

Eisen:

  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het algemeen beheer van Aruba switches.
  • De aangeboden kandidaat is in bezit van rijbewijs B.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Netwerkbeheerder.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het algemeen beheer van FortiGate, FortiProxy, FortiManager en FortiAnalyzer.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het algemeen beheer van Infoblox.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het algemeen beheer van Loadbalancers
Bedrijfsinformatie:
Van vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land tot specialistische kenniswerkers: de IND beoordeelt alle verzoeken van mensen die in Nederland verblijf willen aanvragen of die Nederlander willen worden. Dat doen we zorgvuldig, want ons werk doet ertoe.

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) voert het vreemdelingenbeleid in Nederland uit. Dat betekent dat de IND alle verblijfsaanvragen beoordeelt van mensen die in Nederland willen wonen of die graag Nederlander willen worden. Het kan daarbij gaan om vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land en die daarom hier asiel aanvragen. Maar ook om mensen die hier willen werken, studeren, of een gezin willen vormen met iemand die hier al woont. Daarnaast behandelt de IND naturalisatieverzoeken van mensen die hier al zo lang wonen dat zij zich Nederlander voelen en daarom een Nederlands paspoort willen aanvragen. Bij de IND toetsen we elke aanvraag afzonderlijk aan de regels van het vreemdelingenbeleid. Dat betekent dat men goed moet luisteren naar het verhaal van elke aanvrager zodat elke beslissing die de IND neemt, recht doet aan ieders persoonlijke situatie.

De IND is als uitvoeringsorganisatie onderdeel van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid A. Broekers-Knol is als bewindspersoon verantwoordelijk voor het werk van de IND. De IND heeft geen invloed op het vreemdelingenbeleid, dat komt via de Tweede en Eerste Kamer tot stand. Daarnaast vloeien er regels voort uit (internationale) verdragen.