Den Haag
Senior
36 uur per week
6 months
Startdatum op 1 juni
Verlopen
388 Dagen geleden
DICTU

Firewall Expert

Kennis en ervaring op het niveau van CCSA

Opdrachtomschrijving

Ben jij die proactieve Checkpoint Firewall Specialist die passie heeft voor zijn vak? Solliciteer dan vandaag nog! In deze functie ben je primair verantwoordelijk voor de instandhouding en de beschikbaarheid van de firewall infrastructuur. Tevens voer je impactanalyses uit en voer je verbeteringen door. Ook draai je consignatie diensten. Je komt te werken in een high end omgeving binnen een team. Je werk bestaat uit het uitvoeren van complexe changes, oplossen van incidenten, problemen en onderhoudswerkzaamheden in onze firewall omgeving. Je komt te werken in een high end omgeving binnen een klein team.

Achtergrond opdracht

Het team Netwerk Security, waarin jij terecht komt, is één van de zelfsturende teams binnen het NAAS (Netwok As A Service) team. Het team is verantwoordelijk voor de firewall infrastructuur, zowel binnen de kantoor- als productieomgeving alsmede het beheer van OOB netwerk. Het team werkt Agile met ca 9 specialisten, een product owner en een scrum master. Op dit moment wordt er nog veel vanuit huis gewerkt, de verwachting is dat er binnenkort meer hybride zal worden gewerkt in een combinatie van thuis en op kantoor in Den Haag. Je zult naast de consignatiediensten (ca 1x per 6 à 7 weken) mogelijk ook ongeveer 1 dag per week worden ingezet op onze zogeheten Eerste Hulp Bij Incidenten, daarbij handel je changes en incidenten af die niet door onze 2e lijns collega’s (ander team binnen NaaS) kunnen worden afgehandeld.

Functie eisen

 • Kennis en ervaring op het niveau van CCSA
 • Je hebt MBO werk- en denk niveau
 • Aantoonbaar recente ervaring met Checkpoint firewalls /netwerk security. 3 jaar
 • Beheersing van Nederlandse taal

Competenties

 • Je toont initiatief en gaat zelf op onderzoek uit
 • Je bent in staat om zelfstandig je werkzaamheden te verrichten waarbij je wel afstemt met je collega’s over je werkzaamheden en vorderingen.
 • Je streeft graag samen met je team naar een doel. Waar je dan ook honderd procent voor gaat.
 • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden, straalt enthousiasme uit en houdt van een goede sfeer
 • Je hebt een positieve uitstraling én leert graag nieuwe mensen kennen
 • Je denkt in oplossingen, weet van aanpakken en neemt altijd je verantwoordelijkheid. Vaardigheid in het signaleren en analyseren van ontwikkelingen en problemen.
 • Je vindt het leuk om voor de overheid te werken!

Aanvullende kennis

Je hebt ervaring met Agile werken. Je kunt kennis delen met anderen en vindt het leuk om dit te doen Je hebt ruime kennis van Checkpoint, Fortigate, routing en netwerken. Je zoekt niet alleen naar snelle oplossingen, maar ook naar de structurele Je hebt bij voorkeur ervaring met Python, Ansible en Automation

Overige functiewensen

 • Je beheerst de Engelse taal
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.