Amsterdam
Senior
40 uur per week
Startdatum op 22 mei
Verlopen
93 Dagen geleden
KLM Logo
KLM

Designer

Creatieve designer met HTML ervaring

KLM Digital Marketing staat aan de voorhoede van de digitale transformatie in de luchtvaartindustrie, waarbij we innovatie en groei stimuleren via boeiende creatieve campagnes en geavanceerde technologie. We zijn een gepassioneerd team van verhalenvertellers die gedreven zijn om onvergetelijke ervaringen te creƫren voor onze klanten. We zijn op zoek naar een creatieve visionair met een gedurfde verbeeldingskracht om ons dynamische team te versterken als Creatief Strateeg. Je speelt een cruciale rol in het vormgeven van KLM's digitale aanwezigheid door innovatieve en boeiende strategieƫn die diep resoneren met ons doelpubliek.

Wat ga je doen?

We bevinden ons midden in een rebranding, en jij zult dit leiden vanuit een digitaal marketingperspectief. De nieuwe merkrichtlijnen moeten worden geĆÆmplementeerd; zowel conceptueel als qua ontwerp.

Laat je creativiteit de vrije loop om boeiende campagnes te bedenken en te creƫren die de essentie van KLM en haar merkbelofte vastleggen.

Gebruik je vertelkunst om meeslepende verhalen te creƫren die ons publiek naar de kern van de KLM-ervaringen transporteren. Je zult beeldmateriaal, visuals en copywriting samenvoegen om meeslepende ervaringen te creƫren die een blijvende indruk achterlaten.

Benut je ontwerpexpertise om je creatieve visies tot leven te brengen. Je zult samenwerken met ontwerpers en ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat je ideeƫn naadloos worden vertaald naar visueel verbluffende en gebruiksvriendelijke digitale ervaringen.

Promoot creativiteit over de digitale kanalen van KLM, en stimuleer een cultuur van innovatie en verbeelding. Je zult cross-functionele teams inspireren en begeleiden om gedurfde ideeƫn te omarmen en de grenzen van digitale marketing te verleggen.

Blijf vooroplopen in het voortdurend evoluerende digitale landschap, en verken opkomende trends en technologieƫn om de online aanwezigheid van KLM te verbeteren. Jouw nieuwsgierigheid en passie voor innovatie zullen KLM voortstuwen naar een toekomst van boeiende digitale ervaringen.

Waar kom je terecht?

KLM Digital Marketing is een jong en innovatief onderdeel van ons bedrijf. Met positieve en ambitieuze collega's zul je merken dat deze teams enthousiast zijn over nieuwe kansen die de marketing van KLM naar een hoger niveau tillen. Onze afdeling bestaat uit vier teams (Kwantitatieve Marketing, Het Sociale Centrum, Concept en Campagne Marketing, Performance Marketing en Eigen Kanalen en Partnerschappen) die nauw samenwerken binnen een agile kader. Jouw rol zal deel uitmaken van het Concept & Campagne Team. Er is ruimte voor innovatie en nieuwe ideeƫn, maar ook voor plezier en af en toe een drankje.

Jouw profiel:

  • Uitgebreide kennis van HTML, voor het implementeren van de rebranding.
  • 5+ jaar ervaring in digitale marketing, met een sterke nadruk op creatieve storytelling en campagne-uitvoering. Een bewezen staat van dienst in het bedenken en uitvoeren van (prijs)-winnende digitale campagnes is essentieel.
  • Uitzonderlijke ontwerpvaardigheden, waaronder visuele storytelling en grafische ontwerpprincipes. Jouw vermogen om creatieve concepten te vertalen naar boeiende visuele assets is cruciaal.
  • Een passie voor storytelling en een talent voor het creĆ«ren van verhalen die resoneren met diverse doelgroepen. Jouw vermogen om op emotioneel niveau verbinding te maken met mensen is van het grootste belang.
  • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden, bedreven in het identificeren van kansen en het overwinnen van uitdagingen in de digitale wereld. Jouw vermogen om je aan te passen aan veranderende landschappen is essentieel.
  • Uitstekende communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden, waardoor naadloze samenwerking met cross-functionele teams en effectieve communicatie met belanghebbenden mogelijk is. Jouw vermogen om ideeĆ«n overtuigend over te brengen is van vitaal belang.
  • Vloeiend in het Nederlands en Engels. Communicatievaardigheid in zowel het Nederlands als het Engels is essentieel voor effectieve samenwerking en betrokkenheid bij diverse doelgroepen.

Sluit je aan bij ons om de toekomst van KLM's digitale marketing in te vullen. Samen kunnen we de manier waarop we met onze klanten communiceren revolutioneren, de aanwezigheid van KLM's merk versterken en opmerkelijk marketing succes behalen.

Screening
Om de betrouwbaarheid en integriteit van kandidaten te toetsen is screening onderdeel van de sollicitatieprocedure. Voor vragen over de screeningprocedure kunt u contact opnemen met de vermelde contactpersoon bij de betreffende vacature of interim opdracht.