Den Helder
Medior
36 uur per week
Startdatum op 3 juni
Verlopen
66 Dagen geleden

PAM Specialist

Binnen een uitdagende omgeving werken aan de veiligheid van Nederland? Ben je bekend met Privileged Access Management en heb je ervaring met CyberArk en/of Delinea?

De rol van PAM (Privileged Access Management) binnen Defensie is van cruciaal belang voor het veilig en efficiënt beheren van gevoelige IT-systemen en informatie. Binnen een multidisciplinair team ben je verantwoordelijk voor verschillende aspecten van het beheer van IT-omgevingen, waaronder incident management, change, patching, en het onboarden van klanten binnen de Defensie IT-organisatie, zoals de KMAR, Kustwacht, ITOC etc. Hiervoor worden de systemen onderhouden en waar nodig plannen voor aanpak opgesteld.

Met het team zorg je ervoor dat alle processen soepel verlopen en dat de systemen altijd operationeel en veilig zijn. Hierbij is het van belang dat je ervaring hebt met CyberArk en/of kennis hebt van Delinea. Flexibiliteit is ook een must, gezien het feit dat je gemiddeld twee dagen per week in Den Helder wordt verwacht.

Consignatiedienst maakt deel uit van je functie, waarbij je mogelijk oproepbaar bent voor werk op verschillende locaties, waaronder Den Helder, Maasland, en binnenkort Soesterberg. In zeer zeldzame gevallen kan het werk uitsluitend vanuit Den Helder plaatsvinden, dus flexibiliteit en bereidheid tot reizen zijn belangrijk.

Eisen;

  • Affiniteit en/of kennis met/van Privileged Access Management
  • Kennis en/of ervaring met CyberArk en/of Delinea is een pre maar geen must. Wel is het van belang dat iemand dit wil gaan leren.
  • Affiniteit met werkmethodieken zoals Agile en ITIL, bereid om kennis op te doen hierover
  • Je bent minimaal MBO geschoold

Voor deze opdracht is een screening vereist die gemiddeld 6 weken in beslag kan nemen. Verder moet je in het bezit zijn van een Nederlands paspoort en de Nederlandse taal uitstekend beheersen.