Zwolle
Senior
16 uur per week
8 months
Startdatum op 15 februari
Verlopen
72 Dagen geleden
DICTU

Informatie Analist

Op zoek naar een Informatie Analist

Opdrachtomschrijving

Voor diverse analysevraagstukken zoeken wij een informatie analist in het ICT-domein van RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland). RVO maakt gebruik van diverse ICT-oplossingen zoals de Toegangs Verlenings Service en Portalen. RVO bevindt zich middenin belangrijke vernieuwingen op deze terreinen. Van de informatie analist verwachten we een belangrijke bijdrage in het de analyse van toepasbare oplossingen en op meedenken bij de realisatie van de oplossingen. Je bent schrijver van de analysedocumenten in een agile aanpak. Daarnaast draai je mee als analist/coordinator in technische oplosgroepen.

Achtergrond opdracht

DICTU is de ICT dienstverlener voor RVO. RVO is de overheidsdienst voor ondernemers en particulieren waar het gaat om uitkeren van subsidies (denk aan landbouw subsidies maar ook de ondersteuning van ondernemers tijdens de coronacrisis). Je werkt in een agile omgeving en levert je diensten als informatie analist aan meerdere SVT-teams. Daarnaast ben je een belangrijk gesprekspartner binnen DICTU als het gaat om analyses, afstemming met architecten, product owners, projectleiders en delivery managers.

Functie eisen

  • HBO/WO opelding
  • Kennis van BIO, AVG security by design, IAM, IDP, identity providers
  • Kennis van Scrum en DevOps
  • Ervaring met het opstellen van requirements voor informatiesystemen
  • Ervaring met het beschrijven en onderhouden van Use Cases, Epics, User stories en story maps
  • Ervaring met het werken volgens Scrum- en Agile-methoden
  • Ervaring met UML, proces (BPMN) en data modellering
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.