Den Haag
Medior
40 uur per week
Startdatum op 8 april
Verlopen
105 Dagen geleden
Gemeente Den Haag

Functioneel beheerder vergunnen, toezicht en handhaven

Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring op gebied van het functioneel beheer van de applicatie Centric Leefomgeving

Opdrachtomschrijving

Als functioneel beheerder Centric Leefomgeving zorg je ervoor dat bedrijfsprocessen op een juiste manier worden ingericht. Dat wil zeggen het doelmatig realiseren en doorontwikkelen van Centric Leefomgeving conform de gemeentelijke standaarden.  Om dit te realiseren ben je actief betrokken en werk je samen met de andere functioneel beheerders en gedelegeerd proceseigenaren. Je houdt hierbij rekening met de afhankelijkheden binnen de applicatieketen.    

Wij werken met het Agile principe, waarbij we snel en effectief willen inspelen op veranderingen die van buiten op ons afkomen en waarbij de tevredenheid van de klant altijd voorop staat, mét het oog ook op het welzijn van onze medewerkers. We werken daarbij in multidisciplinaire teams die bestaan uit functioneel beheerders, architecten, adviseurs en informatiemanagers.  Binnen het scrumteam ben je developer wat voor jou voornamelijk betekent dat je bezig gaat met de bouw van workflows in Centric Leefomgeving en het maken van Sjablonen in SmartDocuments.  

Wie zijn wij?  

De afdeling Informatisering en Automatisering (I&A) is onderdeel van de dienst Bedrijfsvoering (DBV). Dit is de partner van informatievoorziening binnen de gemeente Den Haag. Wij verzorgen de regie op alle informatie gerelateerde dienstverlening binnen de gemeente. Wij leveren advies en expertise, van informatiestrategie, portfoliomanagement en decentrale ICT-strategieën, tot onderzoek naar informatievraagstukken en het uitvoeren van ICT-projecten.  

Je komt in een multidisciplinair team bestaande uit 3 sub teams bestaande uit functioneel beheerders, architecten, adviseurs en informatiemanagers. Het team houdt zich bezig met het onderhoud en beheer van de applicatieketen rondom Centric Leefomgeving (CLO). De keten bestaat op hoofdlijnen uit Centric Leefomgeving, DMS (Digi-as van OIS), documentengenerator (SmartDocuments) en een zaaksysteem (Openzaak). Voor Centric Leefomgeving wordt gewerkt volgens het principe van zaakgericht werken van de VNG.  

Functie eisen

  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring op gebied van het functioneel beheer van de applicatie Centric Leefomgeving;  
  • Je kan direct meedraaien in de bouw van workflows in CLO  
  • Werkervaring op gebied van functioneel beheer in een applicatieketen met applicaties die afhankelijk zijn van elkaar;  
  • Ervaring met het werken in Agile Scrum;  
  • Bereid om minimaal 2 dag in de week op het Spui in Den Haag te werken  
  • Per direct beschikbaar en in eerste instantie voor een periode van 4 maanden