Amsterdam
Senior
40 uur per week
Startdatum op 15 april
Verlopen
19 Dagen geleden
KLM Logo
KLM

Product Owner

Product owner met analytische vaardigheden

Functieomschrijving

De Product Owner is verantwoordelijk voor het verbeteren van bedrijfsprocessen en prestaties binnen het gezondheidsdomein door het definiëren, ontwikkelen en beheren van digitale producten. je stelt een productvisie en strategie op, zorgt voor waardelevering en teammanagement, beheert de product backlog en bevorderd verandering en gebruikersadoptie. Je werkt nauw samen met Nederlandse stakeholders, waaronder de arbodienst, en speelt een actieve rol in het analyseren van behoeften. Ervaring met de 'employee Journey' is een pre.

Organisatorische Context

Je werkt nauw samen met belanghebbenden en ontwikkelingsteams binnen het gezondheidsdomein. Het team bestaat momenteel uit 2 teamleden uit Hongarije en 3 lokale teamleden, met potentieel om verder te groeien.

Belangrijke Resultaatgebieden

  • Strategische bijdrage: Samenwerken aan productstrategie, visie en roadmap binnen het gezondheidsdomein.
  • Waarde leveren: Balanceren van gezondheidsbehoeften en bedrijfsbehoeften voor optimale productontwikkeling, inclusief een ziektemeldingssysteem en een gezondheidsportaal.
  • Teammanagement: Identificeren van capaciteitsbehoeften en teamprioriteiten stellen voor een snelgroeiend team.
  • Stakeholdermanagement: Samenwerken met Nederlandse stakeholders, waaronder de arbodienst, om behoeften te identificeren en prioriteiten te stellen.
  • Beheer van de Product Backlog: Prioriteren van producteigenschappen en beheren van afhankelijkheden binnen een Agile en Scrum omgeving.
  • Veranderingsproces & gebruikersadoptie: Ondersteuning bieden bij verandering en gebruikersadoptie, met een streven om binnen een maand te starten met de implementatie.
  • Ervaring met PSPO 1 en bewezen ervaring met Agile en Scrum is een pre.
  • Het doel is om de tooling tegen het einde van het jaar operationeel te hebben, rekening houdend met de bestaande gezondheidsafdeling.
  • Minstens 4 jaar evaring als Product Owner.
Screening
Om de betrouwbaarheid en integriteit van kandidaten te toetsen is screening onderdeel van de sollicitatieprocedure. Voor vragen over de screeningprocedure kunt u contact opnemen met de vermelde contactpersoon bij de betreffende vacature of interim opdracht.