Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 1 april
Verlopen
129 Dagen geleden
COA

Cloud Platform Engineer

Op zoek naar een Cloud Platform engineer

Opdrachtomschrijving:

Ben jij een Cloud professional met kennis van cloudbased operations en zoek je de kans om jezelf in een klein, nieuw team te ontwikkelen? Ben je bedreven in het ontwerpen en bouwen van pipelines? Wij zoeken een gedreven Cloud Platform Engineer om ons Cloud Competence Center te versterken. Jouw team, het Cloud Competence Center Je gaat deel uitmaken van het Cloud Competence Center (CCC), een nieuw team dat helemaal gefocust is op de verdere cloudgang en clouddienstverlening binnen het COA. Het CCC gaat in 2024 van start en zal samen met jou bestaan uit 6 Cloud professionals. Het CCC is verantwoordelijk voor beheren, door ontwikkelen en optimaliseren van het Azure Trusted Cloud platform. Het CCC werkt nauw samen met en faciliteert het DevOps-teams die solutions en/of applicaties ontwikkelen en beheren op de ingerichte en beschikbaar gestelde “landingzones”. Vanuit het CCC worden de run- en operationsactiviteiten uitgevoerd om dit gestroomlijnd te laten verlopen.

Eisen:

  • Minimaal 2 jaar ervaring met het werken in een Azure Cloud omgeving.
  • Minimaal hbo opleiding op het gebied van Informatica.
  • Aantoonbare ervaring met Azure Fundamentals, Azure Administrator en Security Technologies en de bereidheid je verder te certificeren.
  • Gedegen kennis van de concepten, Microsoft Cloud Adoption Framework en Enterprise Scale Landing Zones.
  • Ervaring met tools zoals Terraform, Powershell en Azure DevOps is een pluspunt.
  • Gedegen kennis van de onderliggende concepten van Network, Storage & Compute is een pluspunt.
Bedrijfsinformatie:
COA staat voor Centraal Orgaan opvang asielzoekers. COA is verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers en begeleiden hen naar een toekomst in Nederland of het land van herkomst. Men werkt daarbij nauw samen met de andere organisaties binnen de vreemdelingenketen zoals de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V). Alle partners hebben hun eigen taken en verantwoordelijkheden.

Zelfstandig bestuursorgaan
Het COA is een zelfstandig bestuursorgaan (zbo) en voert de taken uit die zijn vastgelegd in de Wet Centraal Orgaan opvang asielzoekers (Wet COA). De organisatie legt verantwoording af aan de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid.