Den Haag
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 17 januari
Verlopen
102 Dagen geleden
DICTU

Derde-lijns Security Engineer

Wij zijn op zoek naar een Derde-lijns Security Engineer met kennis en ervaring met Firewall / CCSE

Opdrachtomschrijving

Ben jij die proactieve Firewall Specialist met een positief kritische security mindset? Dan zouden wij jou graag in ons team willen hebben. Als derde-lijns security engineer houd je je bezig met de beschikbaarheid en instandhouding van onze grote en complexe high-end firewall infrastructuur van Dictu. Wij als Network Security team zijn verantwoordelijk voor de security onderdelen in onze dual datacenter en private cloud omgeving. Binnen het team voer jij proactief impactanalyses uit en werk je aan complexe changes en problems. Indien nodig bied je hulp aan de 2e-lijns collega’s van het Network Operations Center om incidenten zo spoedig mogelijk op te lossen. Je draait ook mee in de consignatiediensten.

Achtergrond opdracht

Het Network Security team is een professioneel en gezellig team waarin kennisdeling en het up-to-date houden van inhoudelijke expertise hoog in het vaandel staat. Wij werken hybride (zowel thuis als op kantoor) volgens het scrum framework, waarbij we in ieder geval één keer in de drie weken samenkomen op locatie voor onze sprintwissel.

Functie eisen

  • ¬†Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • CCSE gecertificeerd
  • Aantoonbaar recente ervaring met Check Point Firewalls (5 jaar)
  • Beheersing van de Nederlandse taal¬†

Wensen

  • Je hebt ervaring met Agile werken
  • Je kunt kennis delen met anderen en vindt het leuk om dit te doen
  • Je hebt ruime kennis van Checkpoint, Fortigate, routing en netwerken
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met Python, Ansible en Automation¬†
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.