Mijdrecht
Senior
24 uur per week
3 months
Startdatum op 1 juni
Verlopen
108 Dagen geleden

Medewerker Informatiebeheer

Heb jij 3 jaar ervaring als informatiebeheerder? En wellicht ervaring met Corsa?

Gemeente De Ronde Venen is op zoek naar een kandidaat die ondersteuning kan bieden bij dossiervorming en -dossierordening in het dynamisch archief (papier en digitaal). Er is door uiteenlopende omstandigheden extra capaciteit nodig voor het opbergen van documenten in het dynamisch archief. Deze documenten maken nu onderdeel uit van een voorselectie op onderwerp.

Vereisten / knock-outcriteria

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Medewerker Informatiebeheer (ook wel DIV) binnen een gemeentelijke organisatie waarbij je werkzaam bent geweest binnen het dynamisch archief;
  • Beschikbaar per uiterlijk per 1 juni 2024 voor 24 uur per week op ten minste de volgende dagen
  • Een afgeronde SOD I opleiding dan wel gelijkwaardige opleiding op inhoud en niveau
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met Corsa

Tussen Amsterdam en Utrecht ligt gemeente De Ronde Venen. Een groene oase in een waterrijk gebied met acht kleurrijke dorpen, waar zo’n 45.000 mensen met plezier wonen en werken.

In Mijdrecht staat het gemeentehuis. De thuishaven van ruim 300 hardwerkende en betrokken collega’s. ‘Samen voor elkaar’ echoot door de gangen. Het is de essentie van de organisatieontwikkeling die onze organisatie toekomstbestendig maakt.

Binnen Gemeente de Ronde Venen werken we aan digitalisering van onze processen. Bij team Informatievoorziening & Automatisering vindt, naast de omslag naar de bijbehorende digitale archivering, ook de analoge archivering plaats.