Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 1 mei
Verlopen
105 Dagen geleden
SSC-ICT

Filenet Ontwikkelaar

Wij zijn op zoek naar een Filenet Ontwikkelaar met ervaring in IBM Filenet

Opdrachtomschrijving:

Project E-mailarchivering realiseert een e-mailarchief op basis van ICC (IBM Content Collector) en IBM fileNet P8. Het project zoekt versterking voor het front-end ontwikkelwerk (IBM Content Navigator, JavaScript en Dojo) en kwaliteitscontrole van en bijdragen aan het back-end ontwikkelwerk (IBM FileNet P8 in combinatie met Java). Het project zoekt een ervaren, scherpe en kritsche ontwikkelaar die de verantwoording kan nemen voor het front-end maatwerk en samen met het team zorgt voor robuust en betrouwbaar back-end maatwerk.

Rijksbreed is de behoefte geuit om e-mails in de toekomst authentiek beschikbaar te houden ten behoeve van verschillende soorten informatieverzoeken en (uiteindelijk) overbrenging van de relevante informatie naar het Nationaal Archief (NA). In dit kader is aan SSC-ICT gevraagd om een platform te realiseren voor het veiligstellen van alle e-mails van de medewerkers van de zeven departementen binnen haar verzorgingsbied, inclusief het doorzoekbaar maken van dit archief en (latere) overdracht aan het NA. Hiertoe is SSC-ICT in 2023 een project E-mailarchivering gestart.

Eisen:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau

Wensen:

  • Ruime relevante werkervaring met het ontwikkelen van componenten binnen IBM FileNet en ICN (IBM Filenet P8 in combinatie met Java).
  • Ruime relevante werkervaring met het ontwikkelen van front-end componenten op basis van Dojo (IBM Content Navigator, JavaScript en DoJo).