Leidschendam
Senior
36 uur per week
3 months
Startdatum op 1 april
Interim opdracht
22 Dagen geleden

Projectleider ICT

Heb jij aantoonbare werkervaring met de Omgevingswet en de implementatie van CLO van Centric?

Stap in de wereld van Informatiemanagement, ICT Service en Onderzoek (IISO), waar innovatie en samenwerking samenkomen! Ons dynamische team omvat twee krachtige teams: informatiemanagement (inclusief informatiebeveiliging, business intelligence en onderzoek) en ICT Service (beheer). Met meer dan 65 toegewijde medewerkers – inclusief externe experts – zetten we ons in voor het leveren van hoogwaardige diensten. Onder leiding van onze CIO en twee gepassioneerde teamleiders streven we naar succes en vooruitgang. Achter de schermen staat ons ondersteunende team klaar, met een mix van talenten waaronder een Adviseur Kwaliteit en Proces, CISO, deliverymanager en een financieel medewerker. Kortom, bij IISO krijg je niet alleen een baan, maar word je onderdeel van een bruisende gemeenschap die vooroploopt in de wereld van informatietechnologie en -beveiliging!

Als projectleider weet je ICT-projecten in goede banen te leiden. Je zorgt ervoor dat het resultaat wordt opgeleverd conform de kwaliteitseisen en stuurt strak op tijd, geld informatie, organisatie en kwaliteit. Omdat je werkt aan applicaties en ICT-systemen die cruciaal zijn voor de dienstverlening, ben je bewust van de risico’s die op kunnen treden. Je bent in staat om samen met je projectteam risicoanalyses te maken en risico’s in een project te managen. Je hebt een klantgerichte houding en stelt de wensen van de gebruikers centraal. Je bent een teamspeler en werkt nauw samen met onze interne klant en de ICT collega’s.

Wegens een vervolg op het project Centrale Leefomgeving (CLO) zoeken wij een ervaren ICT projectleider die het volgende de volgende projecten kan overnemen:

  • Doorontwikkeling Centric Leefomgeving: samen met onze interne klant Klant Contact Center (KCC) samen doorontwikkelen van de CLO omgeving.
  • Afronding van het project Zaaksysteem.

Gunningscriteria

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Projectleider ICT
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Projectleider ICT binnen een gemeente
  • Aantoonbare werkervaring met de Omgevingswet en de implementatie van CLO van Centric (duidelijk weergeven in het cv middels een toelichting)
  • Aantoonbare werkervaring met Zaaksysteem.nl en de implementatie hiervan (duidelijk weergeven in het cv middels een toelichting)
  • Aantoonbare ervaring met koppelingen en integraties tussen diverse applicaties (duidelijk weergeven in het cv middels een toelichting)

Leidschendam-Voorburg is een sociale en ondernemende gemeente met ruim 75.000 inwoners. We werken met zo’n 680 mensen aan de gezamenlijke ambitie om ons te ontwikkelen naar een wendbare en sensitieve organisatie. We stellen onze inwoners en maatschappelijke opgaven centraal en zijn een zelfbewuste samenwerkingspartner voor de lokale en regionale partners. We doen dat door verbinding te maken, vertrouwen te geven en verantwoordelijkheid te nemen.

De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. We werken informatie gestuurd, klantgericht en er is veel ruimte voor initiatief. We bieden onze medewerkers de faciliteiten om hybride te werken. Dit maakt het mogelijk om te werken waar en wanneer dat het beste past bij het type werk dat we doen.