Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 1 april
Verlopen
32 Dagen geleden
COA

systeembeheerder AD beheer

Op zoek naar een systeembeheerder Active Directory!

Opdrachtomschrijving:

Als systeembeheerder zal je worden ingezet ten behoeve van de infrastructurele systemen die het primaire proces binnen het COA ondersteunen, te weten de opvang van asielzoekers. Vanuit je deskundigheid en ervaring werk je nauw samen binnen het team en ben je de linking pin binnen het team maar ook binnen de afdeling; ondersteun je bij de vertaling van gebruikersvragen naar de techniek en adviseer je over ICT-oplossingen. Je bent onderdeel van het AD beheerteam en levert 2e en 3e lijns ondersteuning. Natuurlijk zijn werkzaamheden als het beheren van het technisch ontwerp; het uitvoeren van regulier onderhoud en systeemtesten ook een onderdeel van je functie.

Als systeembeheerder vragen we het volgende van je:

Je beschikt over een relevante ICT opleiding, hbo werk- en denkniveau en hebt minimaal 5 jaar aantoonbare en relevante werkervaring als systeembeheerder gespecialiseerd in het beheer van Windows. Je kent je vak en vindt het vanzelfsprekend om vanuit het perspectief van continue verbetering de omgeving te verbeteren. Je bent bereid om buiten kantoortijden bij te springen als dat nodig is. Daarnaast heb je aantoonbare certificaten op Windows gebied.

Verder beschik je in voldoende mate over de volgende vaardigheden: Je hebt een proactieve en professionele werkhouding en bent klantgericht; je realiseert je dat je binnen het team een voorbeeldfunctie hebt voor nieuwe, meer juniore collega’s. Verder ben je zowel klant-als resultaatgericht. Daarnaast laat je zien dat je beschikt over een goed ontwikkelt analytisch denkvermogen. Je kan uitstekend je werk organiseren en prioriteren. Verder zien we graag dat je communicatief vaardig bent en een flexibele opstelling hebt; ook als je onder druk moet presteren. Je team kan op je rekenen en je bent een gestructureerde werker die nauwkeurig het werk uitvoert. We hechten veel belang aan persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling als team.

Bedrijfsinformatie:
COA staat voor Centraal Orgaan opvang asielzoekers. COA is verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers en begeleiden hen naar een toekomst in Nederland of het land van herkomst. Men werkt daarbij nauw samen met de andere organisaties binnen de vreemdelingenketen zoals de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V). Alle partners hebben hun eigen taken en verantwoordelijkheden.

Zelfstandig bestuursorgaan
Het COA is een zelfstandig bestuursorgaan (zbo) en voert de taken uit die zijn vastgelegd in de Wet Centraal Orgaan opvang asielzoekers (Wet COA). De organisatie legt verantwoording af aan de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid.